Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2011, 04:31 PM   #23 (permalink)
ELPARANOID
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 106
Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really nice
Standart Cevap: İnsan iliskilerinde puf noktalar

Alıntı:
neclaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
peki baskın karekterli olmanızın herşeye evet demeyişinizin yada yakışıklı br erkek görünce çevrendeki salak kızların salyaları akıp çığlıklarla bağrışlarının yanında siz aynı tepkiyi vermediğinizde niye itici olur ve niye birdaha hep size önyargıılı yaklaşırlır? aynı hareketi hatta daha fazlasını yapılınca öyle tepki verilmezken siz yapınca niye devlet meselesi olur? ve böyle etkiler gördükten sona sizin onları övmeyi bırakmanız çokmu mantıksız olur?
Her şeye evet dememek ve yeri geldiğinde hayır diye bilmek insanın olduğu gibi kabul edilmesini sağlar. Aksi taktirde insan hiç bir zaman kendi olamaz. Çevrendeki kızları "salak" diye tabir ediyorsan, onları beyenmiyorsun demektir. O zaman neden onlar senin çevrende? Ya da sen neden onların çevresindesin? Kimseyi mecbur kaldığın için övmek zorunda değilsin zaten, o zaman bu iki yüzlülük olur. Eğer birisinde övülecek bir karakter görüyorsan ve bunu istiyorsan o zaman öveceksin. İşin püf noktası da zaten bu))
ELPARANOID isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla