Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2011, 03:52 PM   #42 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Nick Değişim Talepleri

Sizin adınıza böyle bir seçim yapamayız. Mutlaka vardır. Mesela benim nickim önceden WaMPiReLLa'ydı. Daha sonra değiştirme sebebim adımın enerjisini değiştirmek istememdi. Özgürleşmek, tüm isteklerimi gerçekleştirebilmek, kısacık yaşamlarımıza hayatın tüm güzelliklerini sığdırabilmek için bir kelebek türünü nickim olarak seçtim. Hayatıma güzellikler kattı tabii ki bu.

Siz de bu tür niyetlerinize ve olmasını istediklerinize göre sembol niteliğinde güzel enerjili bir nick araştırabilirsiniz. Biz de seve seve değiştiririz.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla