Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-07-2011, 09:39 PM   #4 (permalink)
comte
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Cevap: lütfen sorularıma cevap verin

Alıntı:
acikiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar

ben burda böyle bir başlık bulamadım ama benim böyle bir korkum var. kimin evi olursa olsun , gece yatısına bir yerde kalamıyorum. panikatak yaşıyorum çok şiddetli. sırf bu yüzden evlenmek de istemiyorum. çocukken gece yatısına bir iki kere başka bir yerde kaldığımda çok kötü anılarım oldu. izmit depreminide kendi evimden başka bir evde yaşadım. sebebi budur diye düşünüyorum. şuan sosyal fobi telkinini dinliyorum. faydası olur mu?

birde bu sosyal fobi telkinlerini dinlediğimde kendimi çok iyi hissediyorum fakat suçluluk ve egoyu dinlerken kendimi çok rahatsız hissediyorum neden acaba? bir de ben geceleri bunları dinleyip yatıyorm. sabahları azıcık da olsa burnum kanıyor.

lütfen sorularıma yanıt verirseniz çok sevinirim.

teşekkürlerimle...
Başka bir yerde yatamamanızın sebebi tek bir sebep olmayabilir.

Ama kökeninin çocukluğa gittiğini söyleyebilirim.Zaten problemlerin çoğu çocuklukla ilgilidir.

Kendinizi bilinçaltı düzeyde başka bir yerde güvende hissetmiyorsunuzdur.

Ben bu tip konuları genelde anneyle bebekken kurulan ya da kurulamayan bağ ile iliişkilendiriyorum.Bebek ile anne arasında yeterince güven ve sevgi bağı kurulamamışsa bu ilerde dönüşüm sağlayarak başka problemlere ya da aynı oranda rahatsızlıklara sebep oluyor.Hatta bebek doğar doğmaz anneye verilmemişse, bebeğin o anki korkuları bebeğin içinde yerleşik kalıyor.İlerde bilinçaltı düzeyde sorun sebebi bilinmeyen bir şekilde devam ediyor..

Bunu tabi ki bilmeniz mümkün değil.Bir anlık anne-bebek ilişkisidir muhtemelen.Ama hipnoza yatkınsanız iyi bir hipnoterapist sorununuzu çözebilir.

Burnunuzun kanaması için bir doktora gitmeniz faydalı olur.
comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla