Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-07-2011, 04:29 PM   #3 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Stres Mülakatında Neler Sorarlar

Benim mülakatım aynı değil ama benzer bir çizgide seyretti. Bu yazıyı okuduktan sonra farkettim ki onlar sormadan da verdiğim birtakım cevaplar olmuş. Mülakatım çok güzel geçmişti ve onlara da belirtmiştim. Ancak onlar açısından da güzel geçmişti diye düşünüyorum. Çünkü herkesin yüzü gülüyordu ve çok hoş bir sohbet niteliğindeydi. Bana objektif olarak alınmazsam neden alınmayacağımı söylememi istemişlerdi ve bu soruyu onlar açısından yanıtlamıştım. Benim objektifliğimi ölçmeye çalıştıklarını farkettim. Çünkü mülakatın başında da "Objektif misiniz?" diye de sormuşlardı.

Bir de onların beni tercih etmesiyle ilgili olarak mutlaka belli kriterleri olacağını belirtirken benim de onları tercih etmek için belli sebeplerim olduğunu ve kurum kültürü denilen araştırdığım ve hoşuma giden özellikleri belirtmiştim.

Bir de 10. soru kesinlikle çok önemli bir soru bence... Bana da soruldu. Anlatmak istedikleri çok detay bir durum var. Üstü kapalı ve çok ince bir soru. Bana da benzer şekilde soruldu. Yeterli olduğunuzla ilgili olarak emin değilim gibilerinden. Ben de nedenini sordum. Böylelikle sorunun içeriğini çok net bir şekilde anlamış oldum. Her mülakatçının sorması gereken bir soru. Çünkü tam bir farkındalık sorusu... Ben dua ediyorum inşallah insan kaynakları da aynı soruyu sorar diye.

Paylaşımınız için teşekkür Atakan bey...

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla