Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-07-2011, 12:01 AM   #17 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 90'a, 10'un Sırrını Keşfedin

Evet anladım tatlım... Neyse ki bunun amansız bir hastalık olmadığını biliyoruz. Sadece kendine güven... Hiç merak etme gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Başkaları kırılmasın diye susmak, sadece senin daha fazla kırılmana ve kendine karşı öfke biriktirmene neden olur. Zamanla bunlar içinde biriktikçe olanlardan dolayı kendini affedemezsin. O nedenle kimse kırılmasın diye düşünme... Sonuçta cümlelerini özenle seçip, kimseyi kırmadan kendini ifade edebilir ve hissettilerini oldukça net bir şekilde karşı tarafa ulaştırabilirsin.

Yanlış hatırlamıyorsam bir yerde ülserin olduğunu okumuştum. Bunun sebebi de kendine güvensizliğinle alakalı tamamen. Şuan olduğun halinle tam ve iyi olduğuna inanmalısın. Bu konu üzerine çalışmanı öneririm. Değişimi farkedeceksin.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla