Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2011, 03:24 AM   #17 (permalink)
eritroblastozis
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 35
Tesekkür: 20
31 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eritroblastozis is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Egzersiz Gençlik ve Yenilenme İçin Kilitleri kapatmak(alıntı)

KURBAĞA DURUŞU
1-Topuklarınızı birbirine değdirerek parmak ucunda çökün. Dizlerinizi kırın ve birbirinden ayrık tutun ve kalçalarınız yerden yukarda bulunan topuklarınızın üstüne otursun.
2-Parmak uçlarınızı yere dizlerinizin arasına koyun.
3- Nefes alın ve parmak uçlarınızı yerde tutun. ellerinize dayanın, yeri itin ve bacaklarınızı düzleştirerek kalkın. kalçalarınız havaya kalkarken başınız aşağıya inmelidir. burnunuzu olabildiğince dizlerinize doğru yaklaştırın.
4-Nefes alın, tekrar çökün, kalçalarınız topuklarınıza değsin. sonra nefes alın ve olabildiğince güçlü bir şekilde nefes verin.
5-Bu hareketi onbir kez tekrar ederek başlayın, sonra tekrar sayısını 26, 54 ve 108 kereye dek çıkarın.
ETKİLERİ: Bu duruş bedensel ve zihinsel olarak çok canlandırıcıdır. özellikle uyluklardaki tüm tıkanıklıları açarak, kaslarda birikmiş tüm toksinleri bedenden atar. bu duruş cinsel enerjiyi alt üçgen bölgesinden daha yukardaki merkezlere yönlendirmeyi yardımcı olur, ayrıca sadece birkaç dakika içinde zihninizi güçlendirmeyede yarar. bu hareketi yaptığınızda omuranızın iyice esnediğini, omurlarınızın sıra ile açıldıkalrını ve sırtınızdaki gerilimin giderildiğini hissedersiniz.

Gurmukh Kaur Khalsa
eritroblastozis isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla