Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2011, 10:01 AM   #8 (permalink)
nurbanu25
Binbaşı

nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart Cevap: PARTNER OLUMLAMASI :)

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence oluruna bırakma onu görmelisin. Eee ailesi, düşünce yapıları, kariyeri falan uygunsa zaten bundan sonra kalan olumlama kısmı beğeneceğin bir tip olarak onu hayal etmek(imgeleme):D tabi bir de sana karşı nasıl davranmasını isteyeceğini düşün maço mu ince ruhlu mu vs. ;)) sonra da onu görmek için bir fırsat yarat, en azından fotoğrafını gör. Sonsuza kadar karşılaşmayı bekleyemezsiniz de zaten onun annesi senden önce harekete geçebilir kadın niyet etmiş belli... ;)

Herşey gönlünce olsun...

Kaderin en hayırlı şekilde gelip seni bulur inşallah.

aslanımsın sweeetim...!yine her zamanki gibi içimi ferahlatan bir yazı yazmışsın.ben zaten bir şeyi çok merak ediyorsam onu oluruna bırakamam.avam tabiriyle çatlarım! .kısa bir olumlama hazırladım.resmini gördüm, o kadarlık biliyorum.şimdi görüşene kadar o olumlamayı hergün yapmam gerek.yüreklendirdiğin için teşekkür ederim.sevgiler...