Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2011, 12:30 PM   #14 (permalink)
papatyagibiyaşamak
Üsteğmen
 
papatyagibiyaşamak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2010
Mesajlar: 266
Tesekkür: 242
240 Mesajinıza toplam 719 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
papatyagibiyaşamak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Herkesin rüyasına giren gizemli adam!..

Arkadaşlar bende buna benzer bir adam ı rüyamda gördüm... O deildi ama benziyordu biraz. Önceden görmüştüm ama unutmuyorum çok değişik bir kabustu. Gördüğüm o rüyayı hatırladım acaba benim gördüğüm adam mı diye baktım ama değilmiş benziyor sadece.
O gördüğüm kabus beni çok etkilemişti, ne anlama geliyordu sizce, sizlede paylaşmak isityorum...
Rüyamda o adama benzer bir adam beni kovalıyordu, aslında ama ben hiç tanımıyordum bana kötülük mü yapacaktı onuda bilmiyordum tam, ama korkuyordum adamdan. O beni kovalıyordu bende kaçıyordum, derken en sonunda bir kiliseye saklanmıştım beni bulamasın diye... Ve bulamammıştı. Tabi sonra çıkmıştım kilseden.
Karşıma uzun uzun yollar çıkmıştı bilmediğim, o yolları yürümüştüm ve sonunda karşıma çok güzel cennet gibi bir şehir çıkmıştı.
Nekadar güzel demiştim ve derken kendimi birgün o şehirde hastalara yardım eden bir hemşire olarak gördüm. Bir gün bir hastama iğne yapıyordum ve omzumda da kelebek dövmem vardı. Kadın bana omzunudaki kelebek dövmesi çok güzel diye gülümsemişti bende gülerek teşekür ederim evet kelebekler önemlidir demiştim ve biraz karşıma bakmıştım derken ne göreyimm, yine o adam sinsice gülerek bana bakıyor. Yine korkmuştum rüyamda burda bitmişti, sonra ne oldu bilmiyorum ama çok korkutucuydu rüya yorumu konusunda bilgili olan arkadşalar yorumlarsa çok rahatlayacağım, kendi tahminlerinizide söyleyebilirsiniz...
papatyagibiyaşamak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla