Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2011, 10:10 PM   #17 (permalink)
doris
Yüzbaşı
 
doris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 586
Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
doris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the rough
Standart Cevap: MELEKLERLE YAŞAMAK

bu konunu ilgi görmesine çok sevindim arkadaslar.. konuyu actıktan sonra vakit bulup yasadıklarımı yazamadım..
bu kitap elime kız kardesim sayesinde geçti ve mucizelerde akabinde geldi..
ilk kuş tüyümü meleklerimden istediğim gün bana yolladılar çok yoğun bir günümdü ve istediğimi hatta melekleri bile unutmustum ki bi arkadasımı ofisinde ziyarete gittiğimde terasına çıkmıştık bişeyler içmek için ve göggürültüsüye birlikte ayalarımın içine doğru süzüldü ilk tüyüm bayaz gri renklerde küçük bir tüy.. nasıl sasırdım anlatamam tabi çooooooooooookda mutlu oldum... tesekkür ettim.. sonra devamını bekliyorum deddim.. benim tüylerimin hepsi beyaz gri renkteler bilmiyorum niye ama tesadüf olmaz çünkü hepsi tamamen aynı renkteler... :)
2 deneyimim tabi bunlar hafızammda kalanlar :) bir gün kardesim ben tam evden çıkarken bana haksız yere sinirlenip bağırdı önce saka yaptığını sandım ama ciddiydi kalbim çok kırılmıştı sinirle kapıyı suratıma kapattı ve evden çıktığımda cok sinirlenmiştim.. sonra melekerime dedimki melekler (bu defa onun meleklerini düşünerek) lütfen onu daha az bencil olması konusunda ikna edin çok bencil ve kalbimi çok kırdı dedim ve yürümeye devem ettim... emin olunki kardesim öyle özür dileyecek biri filan değilidir ve telefonum çaldı abla özür dilerim seni kırdım dedi... sonra ben ona onu cok sevdiğimi söyledm oda öyle :) ve yine tanrıya meleklerime tesekkür ettim.. ve bir gün otobüste kızın biri sevgilisyle öyle yüksek sesle konusuyordu ki bende kitap okumaya çalışıyordum kendim uyarsam gerilicektim ve meleklerimden yardım istemeye karar verdim.. ve kızın telefonun sarjımı bitti ne :) bunuda yüksek sesle söyledi çünkü telefon kapandı bende rahat rahat kitabımı okudum...
bunlar aklıma ilk gelenler bi çok sey yasıyorum gün boyu.. en önemlisi herseye sevgiyle bakıyorum artık evrenin özü sevgi bunu biliyorum ve işlerim yolunda gidiyor... şükürler olsun..
dün aksamda melek tüyü gönderdiler bana beni mutlu edicek birseyler mutlaka yapıyorlar kenidimi hiç ama hiç yanlız hissetmiyorum..
birde dünya melekleri var onları unutmamak lazım.. dünya melegimide çok seviyorum ...
yani arkadslar algılarınızı meleklere actıktan sonra hayatınız çok değişiyor. ben denedim ve çok mutluyum....
hoşçakalın
__________________

Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!...
doris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla