Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2011, 03:01 PM   #5 (permalink)
caglayanst
Teğmen
 
caglayanst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2011
Bulunduğu yer: BALIKESİR
Mesajlar: 67
Tesekkür: 145
62 Mesajinıza toplam 207 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
caglayanst is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Böyle biri olmak istiyorum...

Alıntı:
ac_milan_ac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar,
ben biraz utangaç biriyim..başkalarının yanında fazla rahat olamıyorum..sosyallikten kaçıyorum...ama benim yapım bu değil ben çılgın birinsanım arkadaşlar sizin fikirlerinize ihtiyacım var.ben yaptığım her işle komiklik yaratmak istiyorum.Başkalarının yanında rahatça durabilmek istiyorum.Utanmadan eğlencelere,arkadaşlarımla bi yerlere gitmek istiyorum.arkadaşlarım beni ''bu çocuk alem''diye tanısınlar istiyorum.sizce neler yaparak böyle biri olabilirim?
yıllarımı etrafımdakileri mutlu etmeye harcadım inan.. şimdi geriye baktığımda o yıllarımı geri almam mümkün değil.. haa üzülüyor muyum hayıırr.. şimdiki ben olmam için gerekliymiş.. ben ne yapmadıysam olumsuz ailem kızar diye değil üzülür diye yapmamışımdır.. ihtiyaç listemde benim ihtiyaçlarım hep sonda olmuştur.. şimdi adil olmaya çalışıyorum.. kendimin ne kadar değerli olduğunun farkındayım :)
istemlerin çevrendeki kişilerin sevgisini kazanma babındaysa yöntemin bu olmadığını düşünmüyorum ..beni sadece komik hoş zaman geçirtecek kişi gördükleri için beni seven kişilerin çevremde olmalarını istemem .. önemli olan beni ben olduğum için sevsinler diye düşünürüm..
sakın ahkam kesiyorum diye düşünme lütfen.. benzeri konuşmaları kendi kızımlada yapıyoruz.. bak kızım part time çalışmaya liseden sonra başladı.. ve birgün ajans palyaço işi verdi bir açılışta.. kızım son derece rahatsız oldu.. ona seni palyaço olarak gördüklerinde arkadaşların saygısı azalacaksa azalsın sahte bir saygı demektir dedim.. ben ders anlatırken hoplarım ağzımı burnumu eğerim şımarırım ama öğrencilerin saygısı azalmaz.. gerçek saygı kişinin olduğu gibi kabuludur..kızım defalarca palyaço oldu hemde hiç rahatsızlık duymadan.. şimdi üniversite de part time çalışarak okuyor...
en doğru yolu zamanla bulacağını biliyorum sevgiyle kal ve lütfen ego düzenleyici telkini ile suçluluğu dinle olur mu
sevgiyle kal...
__________________
DÜNYAMDA HERŞEY İYİ GÜZEL VE TAM
caglayanst isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla