Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2011, 11:24 AM   #1 (permalink)
Berilce
Yüzbaşı
 
Berilce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 834
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Berilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of light
Thumbs up Sihirli İksir

Yalnızca sarmısak ve limon…

Bir alıntı:


"Çok yakin bir dostum ile karlar içinde yürürken benim yazmam için önemli açiklamalarda bulundu.
Babasının 'koroner by-pass' ile üç damarı değişecekken birazdan anlatacağım iKSiR sayesinde yüzde 100 tıkalı olan damarlari açilir...
Doktorlar hayretlerini gizleyemezler!.. 'Bu iksiri ilk Rus doktorlari bulmus' dedi. Ben de 'İnsanı heyecanlandirma da anlat' dedim. O da anlatti... Neyi mi?
Temmuz-Ağustos aylari arasinda beyaz ve pembemsi renkli çiçekler açan, vatani Orta Asya olan, eski Misirlilar'in 3 bin yil önce kullandiklari A, B1, C, E vitamini yüklü bir ecza deposunu yani; Sarimsak ya da sarmisak (Allium sativum) ' i... Babasi yaslidir, dostumun. Gögüs agrilari siddetlenmistir. Dört saat sürecek ameliyati kaldiramaz gözüyle baktiklari için umutlarini kesmislerdir ailecek...
Bir arkadasi 'Ameliyat öncesi bir de bunu deneyin' der. Onlar da denerler... Iste o sihirli iksirin terkibi:

Sihirli iksir (tarifi)

2 litre limon suyu, 40 dis orta boy soyulmus ve ezilmis sarimsak, agzi siki kapanan bir kavanoza koyup üzeri koyu renkli kagit ve bezle kapatilir. Normal oda sicakliginda 25 gün boyunca her gün çalkalanarak saklanir.

Sarimsaklar iyice eriyince 25 günün sonunda kavanozu açip her sabah aç karnina yarim veya içilebiliyorsa bir çay bardagi içilir. Kavanoz bitene kadar içilecek, kapagi hep kapali olacak, içine asla su, seker vs. karistirilmayacak.

Bu karisimi içtikten sonra en az yarim saat bir sey yiyip içilmeyecek.. Yarim saat geçtikten sonra kahvalti yapilacak. Mümkünse her sabah ayni saatlerde içilecek.

Iksirin yararlari: Eski dostumdan bu bilgileri aldiktan sonra bu karisim ile ilgili yaptigim arastirmada karsima çikan denenmis sonuçlar ise söyleydi:

1- Tüm damar iltahaplarini (vaskulit) tedavi ediyor, tikanan damarlari açiyor, damar sertligini ve hipertansiyonu önlüyor.

2- Kolesterol ve lipiti düsürüyor, zararli yaglarin yakilmasini sagliyor, kilo verdiriyor, (bazal metabolizmayi hizlandirip yaglarin yakilmasini sagladigi için istahi da açiyor, bu dönemde diyete dikkat etmek gerekiyor!..) sekeri düsürüyor, pankreasin kendisini yenilemesini sagliyor.

3- Böbrek ve safra taslarini eritiyor, idrar söktürüyor, vücuttaki siskinlik ve tüm dokulardan ödemi kaldiriyor.

4- Helycobacter pylori adli ülser mikrobunu öldürerek mide ve on iki parmak bagirsagi ülserlerinin tedavisini yapiyor.

5- Tüm romatizmal iltahabi önleyip, her türlü romatizmal agrilari dindiriyor, kireçlenmeyi önlüyor, eklem düzeylerinin yenilenmesini sağlıyor, her türlü ağrıyı kesiyor.

6- Beyin hücreleri ve tüm sinir sisteminin yenilenmesini sagliyor, sinirdeki aksiyon potansiyelini düzenleyip ileri-refleks hizini arttiriyor, felçlere ve vertigo’ya fayda veriyor.

7-Vücudun bağısiklık sistemini son derece kuvvetlendiriyor ve her türlü allerjiyi özellikle damarsal kökenli ve strese bagli cilt allerjilerini kökünden kesiyor, kansere karsi tüm vücudu koruyor...



8-Sarılığa da cok iyi gelir.

Evet ilk kez Rus doktorların bulduğu simdi ABD'de uygulanmaya başlanan ve de tıpta devrim yaratacağı söylenen GENÇLIK İKSİRİ işte böyle sevgili okurlar... BEN DIYORUM KI; DENEMEKTE YARAR VAR...






 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Berilce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla