Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2011, 10:10 PM   #2 (permalink)
yelda_k
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

Off günlüğüm çok zor durumdayım .
Sebepsiz ağlamaya başlıyorum 2 gündür.
Derdim çok fazla gibi geliyor.Kaldıramıyorum taşıyamıyorum :8
Yeni dertlerim ise kapıdaymış gibi kapıyı açtığımda ise canım çıkacakmış gibi hissediyorum.

Benim için sorun olan şeyler
  • Ev arkadaşım evden ayrılıyor.Ben evde kendim kalmaktan korkuyorum :8 ve bu korkumu yenmeye hazır değilim.
  • Bu lanet olası yerden kurtulmak istiyorum.Buraya alışmayı değil gitmeyi seçiyorum .
  • Bide güzel haberim var sağlık bakanlığı zorla 3 ay sonra yerimi değiştirecekmiş.Bu ii bir şey çok üzülen oldu bu duruma ama ben sevindim .
  • Sorun ise gideceğim yeri benim değil bakanlığın belirleme ihtimalinin olması L
  • Ev taşımam gerekiyor bir tane ev bulmuştum ama apartmanda kedi besliyorlarmış hemen çıktım daha neler yaa gıcık insanlar.
  • Buz dolabı almam lazım ama nasıl ?
  • Parasal sıkıntım yok ama şimdilik yok aileme para göndermem gerekiyor o zamanda sıkıntım olacak L
  • İş yerinde ise yakında memnun olduğum işim elimden alınacak çünkü bir sürü kişi gelecek çalıştığım yere.
  • Ve işte herkesin yaşı çok büyük olması sebebiyle bilmişlik yapıyorlar.Ben çok düşünceli biriyim ve nasıl olacak bilmiyorum .İnsanlar beni kırıyorlar ve hiç umursamadan arkalarını dönüp gidiyorlar.
  • Herkesin gücü bana yetiyor dayanamıyorum bu duruma.
  • Rabbim bilki gitmem gerekiyor.kalbimden geçende bu .
  • Buğun dolmuştayken çok üzüldüm gereksizdi aslında ama insanlar çokk acımasız.ben böle kişilerle aynı yerde yaşamak istemiyorummmmmmm MORLİÇE

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla