19-06-2011, 10:10 PM
|
#2 (permalink)
|
| Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Off günlüğüm çok zor durumdayım . Sebepsiz ağlamaya başlıyorum 2 gündür. Derdim çok fazla gibi geliyor.Kaldıramıyorum taşıyamıyorum :8 Yeni dertlerim ise kapıdaymış gibi kapıyı açtığımda ise canım çıkacakmış gibi hissediyorum. Benim için sorun olan şeyler- Ev arkadaşım evden ayrılıyor.Ben evde kendim kalmaktan korkuyorum :8 ve bu korkumu yenmeye hazır değilim.
- Bu lanet olası yerden kurtulmak istiyorum.Buraya alışmayı değil gitmeyi seçiyorum .
- Bide güzel haberim var sağlık bakanlığı zorla 3 ay sonra yerimi değiştirecekmiş.Bu ii bir şey çok üzülen oldu bu duruma ama ben sevindim .
- Sorun ise gideceğim yeri benim değil bakanlığın belirleme ihtimalinin olması L
- Ev taşımam gerekiyor bir tane ev bulmuştum ama apartmanda kedi besliyorlarmış hemen çıktım daha neler yaa gıcık insanlar.
- Buz dolabı almam lazım ama nasıl ?
- Parasal sıkıntım yok ama şimdilik yok aileme para göndermem gerekiyor o zamanda sıkıntım olacak L
- İş yerinde ise yakında memnun olduğum işim elimden alınacak çünkü bir sürü kişi gelecek çalıştığım yere.
- Ve işte herkesin yaşı çok büyük olması sebebiyle bilmişlik yapıyorlar.Ben çok düşünceli biriyim ve nasıl olacak bilmiyorum .İnsanlar beni kırıyorlar ve hiç umursamadan arkalarını dönüp gidiyorlar.
- Herkesin gücü bana yetiyor dayanamıyorum bu duruma.
- Rabbim bilki gitmem gerekiyor.kalbimden geçende bu .
- Buğun dolmuştayken çok üzüldüm gereksizdi aslında ama insanlar çokk acımasız.ben böle kişilerle aynı yerde yaşamak istemiyorummmmmmm MORLİÇE
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |