Konu: OLUM KORKUSU
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2011, 01:08 AM   #6 (permalink)
Nazife_p
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Mesajlar: 94
Tesekkür: 416
94 Mesajinıza toplam 285 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Nazife_p is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: OLUM KORKUSU

Arkadaslar yorumlarinizdan dolayi hepinize cok tesekkur ederim. Benim annem 16 sene once kalp krizinden vefat etti. Daha onceden boyle bir korkum yoktu. Hayatin sikintilarindan dolayi zaman zaman kalp problemi ile doktorlara cok gitmisim dir. ama yapilan tetkiklerde Allaha sukur hicbir sorun cikmadi sadece stresten oldugu soylendi. Biraz kalbimde agri hissetsem annem gibi kalp krizinden olecegim diye korkuya kapiliyorum. Allahima sukurler olsun suanda hayatimda hicbir sorunum yok cok mutlu ve huzurluyum. Cekim yasasini da cok guzel uyguluyorum tabii ki bu asamaya gelmek icin cok caba gosterdim. Zaman zaman nukseden bazi olumsuz durumlarda hemen enerji calismasini ve olumlamalarimi yaparim.


Allaha inanci son derece guclu bir insanim ayni zamanda Tasavvufla da ilgileniyorum. biz insanlar bu dunyada misafiriz olumu yasadigimiz an esas yasama gececegiz bunun cok iyi de bilincindeyim. Rabbim tum inananlara iman guzelligi nasip etsin insallah.
Kelebek arkadasim onerdiginiz kitabi ilk firsatta almaya calisacagim ben yurt disinda bulunuyorum temmuz sonu gibi istanbula gelecegim okudugum zaman yorumlarimi eklemeyi de unutmayacagim.

Yalniz bu olum korkusu icin nasil bir olumlama yapabiliriz yoneticimiz nerede duy sesimizi lutfen :))



Hepinize sevgiler isiginiz hep parlasin.
Nazife_p isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla