Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2011, 12:38 AM   #3 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: SEÇME ŞANSI

Alıntı:
eski Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yok yaa :( şu ezilen falan lafları çok sinir.. yani yanlış anlama house ben genel olarak sinir oluyorum. kadınlar gününe de sinir oluyorum mesela. bi ton yazı, video bilmemne paylaşıyolar. kadınlara böyle oluyo şöyle oluyo.. sinirimi bozuyo.. sözde kadını koruyalım derken başka bi yere yerleştiriyolar. tamam doğamız gereği daha zayıfız ama bunu sürekli gündemde tutmanın böyle anılmanın ne alemi var.. kişilik olarak kadından da güçsüz çok erkek var üstelik, isteyen bi yolunu bulur.. ezilen kadın lafları sinir ediyo o yüzden..tam anlatamadım aslında kızdığım şeyi neyse :)

bence de kadın olmak güzel :) sadece çocuk açısından değil, toplumun yetiştirme tarzına bakarsak (ve aslında gerekli olana) erkekler hemen hayatlarını kurmak zorunda. "üniversite biter askerliği yaparım biraz çalışır düzen kurar evlenirim" biçok arkadaşımdan duydum bu planı.. ama bizde öylemii.. yeni dönem kızları hep okuyo.. sonrası da istediğimiz gibi :) istersek okumaya devam, istersek çalışırız.. çalışmayana da niye çalışmıyosun demezler.. evi geçindirmek erkeğin görevi nasılsa.. yeni dönem olarak daha özgür olduğumuzu düşünüyorum :) devir değişti
aaaa hhh ama eskicim kızma banaevet ama hayatın gerçeği bu! tecavüze uğrayan dayak yiyen para ve hayvan karşılığı satılan bir erkek gördünmü sen hiç hayatında? evet ortada kadına yönelik sürekli bir şiddet var sen susarsan ben susarsam buna kim baş kaldıracak? evet çoğu kadının kendi seçimi buna lafım yok ama daha ergen bile olmamış küçücük kızların ne suçu var? bana kızmışsın ama bunlar hayatın gerçeği tatlım...8 martta konuşma ve faaliyet yapan insanlarında hakkını yeme napsın onlarda kadınların sesini duyurmaya haklarını aramaya çalışıyorlar neyse senle ilk kez fikir ayrılığı yaşadık ama olsun ne oldu kuzum ya biz alışveriş muhabbetindeydik selvi boyumuza kıyafetler yakıyoduk ne oldu hadi hemen eski modumuza eski lütfen
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla