Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2011, 03:41 PM   #2 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator
 
yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,023
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: iki aydır usui reikiye uyumlandım çıkmadık hastalığım kalmadı

Merhabalar;

Öncelikle reiki ile yaşamınızda yeni ve güzel bir yola adım attığınız için tebrik etmek isterim sizi..
Yaşadığımız sorunlar başta olumsuz gibi görünseler de hayrımıza sonuçlanıyor..sabretmeyi becerebilirsek tabii :) Reiki ile tanışmasaydınız bu durumların farkında olmayacaktınız..Çok sonra yaşayacaktınız belki de ve tedavi süreciniz daha farklı olabilirdi..Erken teşhis her zaman iyidir..Enerji sorununuz tiroid hormonundan kaynaklanıyor olabilir..
Size bazı yaşadıklarımdan bahsedeyim biraz,bir reiki günlüğü yazma niyetim vardı aslında,nasip bu başlık oldu..
Bir yıl önce usui reikiye uyumlandım.İlk etapta, mutluluk,dinginlik,yediklerimi kontrol edebilme, irade gücü gibi etkilerini fark ettim..Sakral şakramda sorunlar baş gösterdi zamanla..Ciddi ağrılar yaşadım..Günlük yaşantımı etkileyince de ara vermek durumunda kaldım.Nedeni de çekirdek inanç çalışmasında ortaya çıktı...sakral şakrama çalışırken de çekirdek inancıma niyet ediyorum..
Aslında reikiye karar vermemin nedeni müzmin bel ağrılarımdı. 18 yaşında iken bel fıtığı oldum..Özellikle yaşamımın fazlaca sorumluluk aldığım şu son yıllarında daha sık belirince kalıcı bir çözüm bulmam gerekiyordu..Çünkü hareket alanım bazen tamamen kısıtlanıyordu..Yine rahatsız olduğum bir dönem bir süre foruma giremediğimde nedenini soran sevgili shamanic’e rahatsızlığımdan bahsetmiştim.Bana şifa çalışması yapmıştı ve etkisini o gece hissetmiştim. Öğrenmeye karar verdim.Bir yıldır da çok yorgun olduğum zaman hafif bir sızı şeklinde hissediyorum..En azından tutulma olmuyor artık..
En kısa sürede rahatsızlıklarınızın düzelmesini, reikinin tüm yaşamınızı şifalandırmasını diliyorum.Geçmiş olsun dileklerimle ..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla