Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2011, 03:40 PM   #12 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Kendinizi Keşfedin..TEST ET

Benim sonucumi,

"SİZİN KİŞİLİĞİNİZ:

Çevrenizde olup bitenlerle çok ilgilisiniz. İnsanlarla hangi konuda olursa olsun konuşmayı çok seviyorsunuz. Ve hareket nerede ise orada olmak istiyorsunuz.

Hayatınızın düzen ve nizam içinde olmasını istiyorsunuz. Muhtemelen yapacaklarınızı hatırlamak için ajandanızı kullanıyorsunuz. Kararlarınızı çabuk veriyorsunuz. Diğer insanlarla ilgili de çabuk karar veriyorsunuz. Çevrenizdekiler tarafından kimi zaman dominant olarak nitelendiriliyorsunuz.

Detay odaklı bir kişisiniz. Fakat işlerin NASIL yürüdüğünü merak ediyorsunuz. Aynı zamanda pratiksiniz. Şartların gerektirdiği şekilde davranıyorsunuz ve işleri alıştığınız şekilde yapmayı seviyorsunuz.

Diğer insanlarla empati kurmak ve neler yaşadıklarını hissetmek konusunda başarılısınız. Gerektiği zamanlarda çevrenizdekilere hemen yardım ediyorsunuz. Kişisel değerleriniz ve hisleriniz karar alma süreçlerinizde etkili oluyor."

Kişisel gelişimde atılacak en önemli adımlardan biri önce kendinizi tanımaktır. Kendinizi tanımadan hayattan isediklerinize karar vermeniz daha zor olacaktır.

Kendinizi tanıyın ve kendinizi sevin hayatınız güzelleşsin...
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla