Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2011, 07:43 PM   #6 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Zararlı birşey buldum !

Telkinlerin bazı kısımlarında ses yükselmeleri olması telkinlerin ritimli okuma tekniği ile hazırlanmasından kaynaklanmaktadır.

Bazı kulaklıklarda gürültü önleyici özellik oluyor. O nedenle arkada gizlenen sesleri kesebiliyor. Kulaklığınızda bu özellik yoksa kulaklıkla da dinleyebilirsiniz.

Ayrıca sağlık açısından da uzun süre kulaklık takmak faydalı değil. Mümkün olduğunca hoparlörle dinlenmesini önermemiz bu nedenledir. Bunların dışında kulaklıkla dinlemekten verim alamama gibi bir sorun yoktur. Dilediğiniz şekilde dinleyebilirsiniz.


Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla