Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2011, 02:38 PM   #4 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Zararlı birşey buldum !

Telkinler Türkçedir. Bu da genel kullanım rehberimizde yazılıdır. Onun dışında tuhaf sesler duyduğunu sanan kişiler dilerlerse gidip sesleri ayırttırabilirler ve böylece içinde abuk subuk şeyler var mı yok mu öğrenebilirler. Bu çözüm de çok önceden beri sunulmuş bir şey. Şüphesi olanlar dinlememeyi tercih edebilirler.

Kusura bakmayın ama bu söyleminiz çok saçma. Ne yani telkin dinleyenler seksomanyak mı oluyor o halde? Gülünç yani... Telkinler subliminal olmasına rağmen ve duyamadığınız halde bir şeylere benzetme çabası içine girip gülünç duruma düşmektense profesyonel stüdyolarda ayırtın sesleri.

Ayrıca da yeterli araştırmayı yapmış olsaydınız sorularınızın yanıtına ulaşırdınız. Ve metinlerin çevirisini de okurdunuz.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-rehberi.html


Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla