03-06-2011, 05:24 PM
|
#4 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı: ozlem_89 Nickli Üyeden Alıntı
merhaba nurbanu gunlugunuzu okudum.begendim guzel anlatmissiniz daha iyi olucaginiza inaniyorum.ogretmen misiniz?bende ama daha baslayamadim.bende siteyi yeni kesfettim.telkinleri dinliycem.sizden cesaret aldim.benimde sosyal fobim var biraz ama atlaticagima inaniyorum. | sevgili özlem, öncelikle foruma hoşgeldin. ben de siteyi keşfedeli yaklaşık bir ay oldu. telkinleri her gün dinliyorum. 8 saat dinlemeye çalışıyorum. bende öncelikle çok feci başağrıları yaptı. daha önce böyle bir ağrı hiç yaşamamıştım. günlüğümde okumuşsundur zaten. forum sayesinde bir çok konu keşfettim, okudum, izledim. forumu iyice araştırmanı tavsiye ederim. özellikle çekim yasası, matrix, nefes egzersizleri, çekirdek inanç konularını takip et. evet okulöncesi öğretmeniyim. bu yıl başladım ben de. ama inan çok zor bir yıl geçirdim. ama artık iyileşme dönemine girdim. hepimiz iyi olacağız, atlatacağız inşaallah. öncelikle ego ve suçluluk telkinlerini dinlemen gerekiyor. sık sorulan sorular kısmında bunarı bulabilirsin. sevgiler... |
| |