Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2011, 11:30 PM   #28 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

"18.GÜN:Bize orda arkadaşlara görev verdiler.belediyenin yeni meydanının adı "adnan menderes meydanı" koyuldu.tabelası yeni asılmıştı ve çok büyüktü.önünde de örtüsü vardı.yüzlerce kişinin içinde o perdeyi açtık.ben de şaşırdım bunu nasıl yaptığıma!bir de tam meydana giderken güneş gözlüğüm kırılmasın mı!.kendimi kamufle ederim rahatlığıyla gidecekken gözlük te gitmişti.ama yine de rahattım çok şükür..."

Merhaba Nurbanucuuuum günlüğünün 18. gününden alıntı yapmak istedim. Koyu siyah ve kalın işaretlediğim yazdığın kelimeler sence göz ardı edebileceğin bir değişim mi? Bak sen de şaşaırmışsın. SF probleminden bahsetmiştin. Bu çok güzel o kalabalıkta o görevi layıkıyle başarmışsın. Bu cümlede bu başarının sana heycan verdiğini hissettim yanılıyor muyum?

Baş ağrıların eminim çok rahatsız edici ama sen devam edecek yeterli kararlılığa sahipsin. Sen bir karar verdin ve bu kararı destekleyen adımlar atıyorsun. Sadece karar vermekle kalmadın bu yolda emin adımlarla ilerliyorsun.

Baş ağrınla baş edebilirsin belki. Ben bu aralar ağrı kontrolü üzerine çalışıyorum. Ya güzel bir şeye odaklanmaya çalışıyorum ya kendi kendime kararlı bir ses tonuyla bu ağrıyla başa çıkabileceğimi söylüyorum . İşe yarayacağına inanıyorum ve çoğu zaman başarıyorum. Ağrılar inatçı oluyor tabi ben başarıyorum. Sonra o ağrı yeniden "ce e" diyince yeniden çabalıyorum. Karşılıklı inatlaşıyoruz. Ben de işe yarıyor. :)) Tabi benim bahsettiklerim fizyolojik kaynaklı ağrılar. Sonu güzel olacaksa istediğin yönde değişim yaşayacaksan; senin o ağrıları da çekmeye değer.


Yaşadığın değişimleri ilk etapta fark edemeyebilirsin. Bunun için farkındalıklarının artması gerek. Farkındalıkların arttırmanın en iyi yolu da bu konularda okumak. Sen kişisel gelişim kiatpları okuyorsun. Sanırım piskoloji ağırlıklı okumuşssun daha önce. Bir çok kitap var piyasada "Secret" benzeri sitede de bir çok kitap önerisi bulabilirsin.

Benim de bu aralar elimde Anthony Robbins in 3 kitabı vardı. 1 ini okudum şimdi sıra diğerlerinde vakit buldukça okuyorum. Dili sade ve akıcı.

Hayatım yoğun akmaya devam ederken yine de gelip burdaki yazıları okuyorum fırsat buldukça :))

Şimdilik kendine çok iyi bak diyorum canım.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla