Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) house arkadaşım bende bu aralar siteye fazla giremiyorum sebebi hayatta insanın gelgitleri oluyor bazan bilemiyorum inancını sorguluyor kendini sorguluyor açaba doğru yoldamıyım diye yani dinlenme safhası gibi bir şey her halde depremme gelince ben şüna inanıyorum bunlar işaret hayatta hiç bir şey tesaduffen yaşamıyoruz yaşadıgımız her şeyden ders almalıyız iyi yada kötü depremi bizde burda izmirde baya hissettik ve dikkatimi ceken şu oldu arkadaşım hiç kimse evinden cıkmadı biz ailece kendimizi korkudan dişarı attık baktıkki ortalarda kimse yok garibsedik ya dedim bizden başka kimse duymadımı duyulmaması mumkün degildi cok salladı depremdem korkmakta bir şey duyarsızlaşıyormu insanlar garip ikigün öncede tufan gibi bir yağmur emin ol cok korktum ortalık karardı ve dolu yağmur ruzgar karışık dualar ettim gecicek dedim bana göre bunların hepsi uyarı anlayana arkadaşım korkmamız cok güzel korkuyu tadıcagızki emniyette oldugumuzda şükür edicez ayrica calışmalarını kutluyorum merakla beliyorum sevgiyle ve güvende yaşa arkadaşım
__________________ mutluluk benimle |