Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2011, 02:41 PM   #17 (permalink)
papatyagibiyaşamak
Üsteğmen
 
papatyagibiyaşamak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2010
Mesajlar: 266
Tesekkür: 242
240 Mesajinıza toplam 719 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
papatyagibiyaşamak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Aç kalamıyorum, metobolizma mı nasıl değiştirebilirim?.. :(

Alıntı:
yaseminist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir de arşivimde "denenmiş kilo olumlaması" diye kaydettiğim aşağıdaki olumlamaları buldum. Yukarıdaki yöntemi ve aşağıdaki olumlamaları birlikte yapabilirsen, bence kolaylıkla kilo verebilirsin. Şimdiden kolay gelsin, sevgiler..

DENENMİŞ KİLO VERME OLUMLAMALARI

Kendi kontrolümü her şekilde her zaman ve her durumda elimde tutarım.

Yemek için oturduğum her sefer,hedefime ulaşma konusundaki kararlılığımı tekrar doğrularım.Doğru beslenmekle ve asla teslim olmamakla istediğim kiloya ulaşıyorum.
İster evde ister dışarıda yiyeyim,daha az yemekten gerçekten hoşlanıyorum.

Kilo vermenin kolay ve netice veren bir yolu,tabağımda ve çatalımda daha az yiyecektir.Dışarıda yediğim zaman daha az ısmarlamakla,evde de kendime daha küçük porsiyonlar almakla her gün hedefime sadık kalmanın öneminin farkındayım.’’Tabağımda daha az olması, göbeğimde daha az olması demektir.’’

Yemek için oturduğumda,hiç kimsenin beni etkilemesine ,ayartmasına veya olumsuz bir şekilde cesaretimi kırmasına izin vermem.

Ne yediğim ve ulaştığım hedefler bana bağlıdır.Hiç kimseye Başarımı engelleme veya kontrol etme hakkını vermem.

Başkalarının benim Başarımdan yararlanabileceğini bilmeme rağmen ,ben,kilo verme hedeflerime kendi kişisel nedenlerimden dolayı ulaşıyorum.-kendim hayatım,geleceğim ve kişisel mutluluğum için.

Hiçbir şey beni yemem gerekenden bir lokma fazlası için baştan çıkaramaz.Ben güçlüyüm,hedefime ulaşmaya muktedirim ve bunu yapıyorum.!
Önüme bir çok yiyeceğin konduğu durumlarla karşılaşmak benim için sorun değil.Yemeğe ‘’Hayır!’’ ve Başarıma ‘’Evet!’’ derim.

Yemeğe oturmaktan hoşlanırım.Her oturduğumda geçmişimi yenerim ve gözlerimin önünde daha yakışıklı,daha mutlu ve daha kendine güvenli bir ben canlandırırım.

Yemeğe oturduğumda ,bana hedefimi hatırlatacak yada yememem gereken bir şeyi yememi engelleyecek birisine ihtiyacım yok Kendim için tam sorumluluk alıyorum ve hiç kimsenin bunu benim için yapması gerekmiyor.

Kilomu ve iştahımı kontrol etmek benim için kolay.Daha küçük porsiyonları,daha küçük lokmaları ve daha yavaş,daha sağlıklı ,daha sakin bir şekilde yemeyi seviyorum.Hedefimi belirledim ve ona bağlı kalıyorum.Yemek zamanını ‘başarı zamanı’na dönüştürdüm.

ALINTI--
Çok güzel olumlamalar yaseminist, teşekkür ederim deneyeceğim... :)
papatyagibiyaşamak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla