Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2011, 02:39 PM   #11 (permalink)
nurbanu25
Binbaşı
 
nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 1,048
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

11.GÜN:bugün uyandığımda o kaygılar,endişeler yoktu.(ama yine geç dalıp erken kalktım.ataraxım bitti onu almam lazım.)sevindim,gülümseyerek yataktan kalktım.hemen pencereyi açıp,mis gibi havayı derince içime çektim.bunu artık her sabah yapıyorum.minik bir mutluluk veriyor.bugün tembellik yapmadım.uyanır uyanmaz pc'yi açıyor,kahvaltıyı öğlenle yapıyor,tembellik ediyordum.kalktım,yüzümü yıkadıktan sonra aynada kendime gülümsedim.kahvaltıyı hazırladım,çayı demledim,yedik,sohbet ettik.hemen mutfağı toparlayıp bulaşıkları yıkadım.yatağımı topladım,pijamalarımı çıkarıp ev kıyafetlerimi giydim.10 kere nefes egzersizimi yaptım.masamı kurdum,kitap,defter,kalem,pc ve telefonumu masaya yerleştirdim.artık plana göre yaşayacağım.ilk olarak,çok değerli bir külliyatın ilk kitabının 1.kısmını okudum.sonra neti açıp,foruma girdim.masaüstümdeki 'DEĞİŞİM ATÖLYEM' klasörümü düzenledim.bunun içinde;dua terapi,özgüven,bilinç ve bilinçaltı,mutluluk,beyin dalgaları,olumlamalar,eft,nlp,nefes egzersizleri ve meditasyon,çekim yasası ve kuantum-matrix başlıkları altında açtıım klasörler var.içinde konularla ilgili word belgeleri,programlar var.forumda çok bahsedilen;matrixe hükmedin ve the secret kitaplarını da indirdim.bu değişim klasörümdekileri okuyup uygulamaya başladım.Rabbim(c.c) Şafi ismiyle en kısa zamanda hepimize şifa verir inşaallah.bu arada kalktığımdan beri telkinler açık.onları asla ihmal etmiyorum.en kısa günde 8 saat dinliyorum.şimdilik yaptıklarım bu kadar.gelişmeleri paylaşıcam ;)

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

nurbanu25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla