Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2011, 02:58 PM   #25 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: SPİRİTÜEL UYANIŞ

25. Her Nasilsa Farkli Oldugunuz Hissi: Yasaminizdaki her seyin yeni ve degisik oldugu kaygilandirici hissi, eski beni arkanizda biraktiniz. Sizsiniz... Siz imgeleyebileceginizden daha büyüksünüz.
26. Size spiritüel yolculugunuzda yardim etmek için mükemmel zamanlama ile “ögretmenler” her yerde ortaya çıkar: İnsanlar, kitaplar, filmler, olaylar, anne, doga vs... Kutupluluk tuzaginda düsündügünüz zaman ögretmenler negatif veya pozitif olarak ortaya çikabilir, ancak, daha yüksek bir perspektiften, onlar daima mükemmeldir. Sadece gereksiniminiz olan onlardan ögrenmek ve ilerlemek. Basa çikabilecegimizden fazlasi ile karsilasmayiz. Her meydan okuma ondan geçerken bize üstatligimizi göstermek için bir firsat sunar.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla