Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2011, 02:10 PM   #9 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: SPİRİTÜEL UYANIŞ

8. Duyularin Kuvvetlenmesi: Artan Duyarlilik.

a. Görüş: Agriyan gözler, bulanik görüs, parildayan nesneler, parlayan parçaciklari, etraftaki insanlarin, bitkilerin, hayvanlarin ve nesnelerin auralarini görme... Bazilari daha önce opak (saydam olmayan) gördükleri nesneleri transparan olarak gördüklerini söylüyor. Gözlerinizi kapattiginiz zaman, artik karanlik görmüyorsunuz, kirmizilik görüyorsunuz. Ayrica, gözleriniz kapali oldugunda, geometrik sekiller veya parlak renkler ve resimler görebilirsiniz. Renkler daha canli görünür – çimenler sasirtici bir yesillikte görünebilir. Çogu zaman toprakta dolasan izgaralar görürüm. Siz daha hassas olurken, havada sekiller veya hatlar görebilirsiniz, özellikle oda hemen hemen karanlik iken. Gözleriniz açikken veya kapali iken, çevresel görüsünüzde beyaz veya altin sekiller görebilirsiniz (bunlar sizin rehberlerinizdir). Son zamanlarda uyaninca gözlerimi asiri derecede kuru hissediyorum; onlari açmakta zorlaniyorum. Ayrica, agrili gözler deneyimledim.

TAVSIYE: Görüsünüz bir çok sekilde degisiyor, görmenin yeni yollarini deneyimliyorsunuz. Sabirli olun. Ne yaparsaniz yapin, korkmayin. Bulanik görme esneme ile giderilebilir. Kuruluk için bol bol su için.

b. Isitme: Isitmenin güçlenmesi veya zayiflamasi. Diger belirtiler basin içinde anlamsiz sesler, bip sesleri, tonlar (ses perdeleri), müzik veya elektronik modeller isitme... Bazilari su akisi, ari viziltisi, bagirmalar, gümbürtüler veya çınlamalar işitir. Digerleri audio dyslexia (ses işitememe) denen şeye sahiptir. İnsanlarin söyledigi seyleri her zaman isitmezsiniz, sanki artik kendi dilinizi anlayamiyormus gibi. Bazilari rüyalarinda garip sesler işitirler, sanki biri yanlarinda duruyormus gibi. O varliklardan gitmelerini isteyebilirsiniz veya Basmelek Mikail’den durumu kontrol altina almasini isteyebilirsiniz. Yine, korkacak hiçbir sey yok.

TAVSIYE: Ona teslim olun. Birakin gelsin. Dinleyin. Kulaklariniz yeni frekanslara ayarlaniyor. Bu yaz, iki ruhun varligini hissettim, kafalari karismis veya kaybolmus iki ruh. Etrafimda havada duruyorlardi ve benim ismimi söylüyorlardi. Önce, korktum, sonra onlarin kim oldugunu kavradim (vefat etmis olan benim sevgili yakinlarim, ikisi de felçten öldü). Ister inanin ister inanmayin, her durumda da, tüm yapmam gereken onlara onlari sevdigimi söylemek ve durumlarini degistirmelerine ve gidecek güzel bir yer bulmaya yardim edecegimi söylemekti. Sonra onlari parlak isiga yönlendirdim, onlar isiga ulasana dek onlarla birlikte olacagima dair güvence verdim (onlar sonunda isigi gördügünde, oraya gitmek için daha fazla bekleyemediler!).

c. Güçlenmis Koku, Dokunma ve/veya Tat Duyuları: Simdi bazi gidalardaki kimyasal katkilari koklayabiliyorum ve tadini alabiliyorum, hos olmayan bir sekilde. Diger gidalar tamamen mükemmel tat verebilir. Bazi insanlar için, güçlenmeler hem zevkli hem de dikkat dagitici. Simdi, etrafta çiçek yokken çiçek kokulari duyabilirsiniz. Mistiklerin çogu bunu yapardi.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla