Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2011, 12:43 PM   #2 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: sebebi mutluluğum ...

Yine gözlerim doldu yaaa çok güzel ve çok doğru bir hikaye sevgi sözcüklerine kota koymadan yaşanmalı sevgiler.

1000 kere de söylense de milyon kere de söylense aynı kelimeler, cümleler söylenenler kalpten geliyorsa çok değerlidir.

Her gün sevdiğimi söylersem bu kelime mi eskir?

Kelimeler eskimez aksine içteki duyguları canlı tutar. Sevdiğim kişiye her gün söylerim ve bakıyorum da ilk günlerden bugüne göre baktığımda sevgimde 1 gr azalmışlık yok ve hergün o değerli sevgiyi büyütmeye devam ediyorum. Bu çok keyifli. Her zaman böyle bir aşkın hayalini kurmuştum şimdi ise yaşıyorum. Bana o öğretti sevgi sözcüklerini sık kullanmanın gücünü. Hissettiğim her an söylerim o sözcükleri. Hatta aklıma geldiğinde mesaj atarım.(O da bana :)) aynı şekilde davranır) Olmadı daha çok şey söyleyesim varsa şiir yazarım. Ama asla içimde saklamam. "O bilir, o hisseder" demeyin duymak çok çok farklı ve hayatınızı güzelleştirecek birşey. Seviyorum ben bu adamı/kadını diyorsanız karşınızdakinin bunu bilmeye hakkı var. 1 kere söyledim tamam uzuuuun bir süre idare eder bu demeyin. Varlığı neşe veriyorsa size "iyi ki varsın" demek bile fark eder.

Sadece erkekler değil kadınlar da söylemeli içlerinden geldiği gibi kullanmalı sevgi sözcüklerini. Şımarır diye düşünüyorsanız bırakın birlikte iki taraf da şımarsın. Biraz sen biraz o. Aşkta denge kurulursa nice 3 yıllar devrilir. Ben ikinci üç yılımı deviriyorum daha nice mutlu üç yıllarımız olacak biliyorum.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla