Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2011, 01:21 PM   #10 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Melek Meditasyonları



URIEL/AZRAİL (Yardım Meleği)

Bu başmelek hayatımıza ilahi ışığı getirir. Acı hatıraları yok edip, geçmişin acı ve ağır yüklerini ortadan kaldırır. En ağır hayal kırıklıklarımızı en büyük sevinçlere dönüştürmede bize yardımcı olur. Uriel affedememezlik ve hoşnutsuzluklarımızı bertaraf eder. Çağırıldığında Uriel ve onun grubuna dahil olanlar size huzur getirmek için yardımınıza koşarlar. Uriel sizin sevgiyle dolmanızı sağlar. Bu sevgi negatif unsurları yok edecek kadar güçlüdür. Kendi enerjinizin hakimi olmak için onu hayatınıza davet ediniz. O çok hareketli bir melektir. Kesin adalet ve pişmanlık duygularıyla bağlantılıdır. Yakınınızda olduğu zaman menekşe, indigo, eflatun ve gümüşi parıltılar görebilirsiniz. Bazen kurtuluş başmeleği olarak anılan Uriel kalbin yolunu ve saf sevginin ateşini öğretir. Uriel’den geçmişin acılarını silmesini dileyin. Kalbinizin ve zihninizin kendinize ve başkalarına karşı olan eski affedememezliklerini azaltacak,hafifletecektir. Uriel’in alev tutan açık bir el şeklindeki sembolü, insanlığa büyük bir armağan sunar. İşte Tanrı’nın hizmetinde kalbi ateşleyen alev budur. Uriel bu sevgi alevini bütün ruhlara doğru uzatır. Bu sevgi alevi ile dolan ruhlar, yaratıcının planlarına kendilerini adarlar. Uriel’in sevgi alevi, Tanrı’nın ateşi, Tanrı’nın ışığı düşük vibrasyonları ruhsal anlayışı asimile eden frekanslara dönüştürerek hissi ve zihni anlayışları arındırır. Uriel’in ilişkili olduğu gezegen sevgiyi sembolize eden Venüs’tür. Uriel karmaşık durumlara ahenk getirmenin ustasıdır. O sizi bir kriz sırasında bir iç huzurun ortasına yerleştirmeye yardım eder. O ayrıca zelzele, kasırga, su baskını gibi doğal afetler sırasında tehlikeyi azaltmak ve önlemek hususunda da yardıma hazırdır. Bu gibi dönemlerde güvenli yerlere ulaşmanız için size rehberlik eder. Hayatınız ne zaman baş edemeyeceğiniz buhranlı bir döneme girerse Uriel size yardımcı olacaktır. Böyle bir durumda şunları söyleyin: “Uriel, lütfen bu durumda ahenk ve huzur bulmamda bana yardımcı ol. Yaptığım hataların etkilerini yok etmek için yardımlarını diliyorum.”

İşler yolundan çıktığı zamanlarda zihninizi dinlendirip, aklınızı rahatlatması için Uriel’e imkan tanıyın. Örneğin mali durumunuz veya gönül işleriniz doğru gitmeyen zamanlarda, Uriel size salim kafa ile düşünebilmeniz, problemlerinize sakin, berrak ve derli toplu bir zihinle çare bulabilmeniz için yardımcı olur. Sallantılı bir hayat değişikliğine uğradığınızda Uriel’den önünüzdeki yolu düzlemesini rica edin. İşvereninizle, birlikte çalıştıklarınızla veya müşterilerinizle bir sorununuz olduğunda Başmelek Uriel’i yardıma çağırınız. Size mucizevi bir şekilde yol gösterecektir. Her şeyden önce herkes neye ve niye kızmış olduğunu unutacaktır. Bazen sorunlarımızı kendimiz yaratırız. Uriel bizi bu kendi eserimiz olan buhranlardan kurtarabilir. O, amaç ve rüyalarımızı gerçekleştirmede bir vasıta rolü oynar. Üzerinde uğraştığınız herhangi bir şeyde Uriel’den size ortak olmasını dileyin. O, size fikirler ilham edecek, cesaretlendirip, motivasyon sağlayacak ve ele aldığınız projelerin maddi desteğini belirlemede size yardımcı olacaktır. Başmelek Uriel geleneksel olarak “Toprağın meleği” addedilir ve tabiatla iletişime yardım eder. Maddi ve dünyevi sorunlarda yardım talep edilebilir. Uriel ekoloji meleğidir. Tüm dünya ilimleri ile dünya üzerindeki tüm hayatlar arasında mevcut ara-ilişkilerin meleğidir. Kendisi ayrıca tabiattaki ruhları; toprak, ateş, hava, su gibi tabiatın güzelliklerine çok şey katan unsurları barındıran perileri ve cinleri de kontrolünde tutar.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla