Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2011, 01:08 PM   #7 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Melek Meditasyonları



RAPHAEL İSRAFİL


Tüm dünya popülasyonu için iyileştirme ve iyileştiricileri temsil eder. İyileşme için "Tanrı’nın şifacısı" anlamına gelen Rafael'i çağırmak anlamlıdır. Rafael’den her türlü ağrı, fiziksel, duygusal, entellektüel veya ruhsal yardım isteyebilirsiniz. Bir şekilde size ani fikirler ve düşünceler ilham ederek şifa için doğru bilgiyi verir. Şifa için yol göstermesini isterseniz, Rafael aurasının rengi olan yeşil ışıkla sizi sarar. Yeşil şifanın rengidir ve durugörü sahibi kişiler Rafael çevrede iken yeşil kıvılcımlar görür. Kişinin ölümü veya hastalığı onun kutsal planının bir parçası değilse, Rafael hemen tedavi için gerekli enerji kaynaklarını oluşturur. Yalnız her şeyi hemen tedavi etmeyebilir. Bir süre negatif düşüncelerinizin bu hastalığa sebep olduğunu görmeniz ve bu düşünceyi değiştirmeniz için bekler. Eski kızgınlıklarınızı ona devredin ki, ışıkla onu temizlesin. Öfke gittiğinde kendinizi çok daha barış içinde hissedeceksiniz. Rafael; doktorların, cerrahların, psikologların, bilim adamlarının kulağına bilgi fısıldayan iyileştiricileri motive eder. Sallanan evliliklerde, alışkanlıklarda, kayıplarda, aile ilişki bozukluklarında ve stresli yaşam tarzlarında Rafael’in şifacı rolünü almasını isteyin. Adını söyleyin ve özel bir istekte bulunun.

“Başmelek Rafael; yanıma gel ve (konu) ile ilgili kendimi daha iyi hissetmeme yardım et. Beni iyileştirici enerjiyle sar, hareketlerime ve düşüncelerime rehberlik et ki iyileşeyim.”

Rafael aynı zamanda yolculukla görevlidir. Rafael ve yolculuk melekleri, uçaklardaki türbülansları kontrol edebilirler. Kaybolduğunuzda size yön verirler. Ona teşekkür etmeyi unutmayın! Şart olduğundan değil ancak varlıklarını hissetmenizden mutlu olacaklardır. Ayrıca onlarla konuşabilirsiniz, sizi duyarlar ve bildikleri yollarla size cevap verirler.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla