Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2011, 12:59 PM   #6 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Melek Meditasyonları



SEVGİ VE IŞIĞIN KORUYUCU KALKANI


Her sabah uyanınca Başmelek Michael’den sizi beyaz ışıktan oluşan kalın bir yumurta kabuğu içine yerleştirmesini ve bu kalkanın sizi karşılaştığınız negatif durum ve insanlardan korumasını isteyin. Bu özellikle etrafındaki insanların (pozitif-negatif) duygularını alma eğilimindeki çok empatik insanlarda gereklidir.

NEGATİVİTENİN ETERİK BAĞLARINI KESME


Önemli bir konudur, çünkü bizi aşağıya doğru çeken kişilerle bağımız olabilir. Bazı kişiler kimileriyle konuştuklarında kendilerini yorulmuş ve çökmüş hissettiklerini söylerler. Bu özellikle sevdiğimiz ancak devamlı şikayetçi, kaos ve fonksiyonsuzlukla çevrili insanlarla olan irtibatımızda kendini gösterir. Elbette bu insanlar bizi çökertmek istemiyorlar,ancak ihtiyaçları çok fazla olduğundan böyle hissettirirler. Kendinizi kalkanladıktan sonra bu insanlarla görüşün. Daha sonra da eterik bağları kesmek gerekir.

Her gece yatmadan önce “Başmelek Michael, şimdi bana gel, benim sevincimi, enerji ve hayatiyetimi emen tüm negatif eterik korku bağlarını kes. Tüm negativiteden beni temizle, buraları Tanrı’nın sevgi dolu beyaz ışığı ile doldur. Teşekkür ederim.” demek yeterli olacaktır.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla