Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2011, 01:31 AM   #16 (permalink)
schizophren84
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2011
Bulunduğu yer: Duisburg Almanya
Mesajlar: 45
Tesekkür: 50
43 Mesajinıza toplam 111 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
schizophren84 has a spectacular aura aboutschizophren84 has a spectacular aura aboutschizophren84 has a spectacular aura about
Standart Cevap: Neyi Yanlış yada eksik yapıyoruz

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben söyledikleirmizi hayatta desteklemezsek gün içinde kullandığımız cümlelere dikkat etmezsek olumlamalarımızı iptal ediyoruz gibi geliyor..

birşey daha varr..elde etmeden geleceğini bilip şükür etmek..ve gelmiş halimize bürünmek..mutluğu birşeyin gelmesine bağlamamak..bunların hepsini yapıyormuyuz kontrol etmeliyiz..

kesinlikle katiliyorum son paragrafa, ben insanlara anlam veremiyorum, tamam para gelince rahatlama olacak belki maddi acidan ama bin lira maasiniz varsa ona göre harcamaniz olacak ve istkleriniz olacak ber binlira maasiniz olsa yine istekleriniz ona göre olacak. degisen bir sey yok bence, sükretmek kadar güzel bir sey yok bu dünyada, eski fransiz komutanlarindan birisi babasinin kirli önlügünü saklarmis. kimi zaman cocuklarina gösterirmis, benim babam bir zamanlar ekmekciydi, ve ben bir ekmekcinin cocuguyum, nerden geldiginizi unutmayin dermis. gazneli mahmutun sarayindaki köle önceden cok fakirmis ve saraya alindigi zaman eski kiyafetlerini bir odada saklarmis, kimi zaman o odaya gider ona bakarmis. eminimki herkes bir yerden bir yerlere gelmistir, peki arkadaslar bu hirs nedir. bunu daha öncede yazmistim, daha cok paranin gelmesinin icinde bence hirs var, ama hirs oldukca neyi görebiliyorsunuzki, benim hirsim yok ve rahatim. ama tabikide daha iyisi icin cabaliyorum ama hirsim olmasidi icin su anki hayatimdanda memnunum. hirsiniz gözünüzü kör etmesin, baskasinin parasi sizin icin bir ölcü olmasin.

evet bir yerde yanlis yapiliyor, yanlis yapilan yerde arkadasim yazmis zaten sükretmek, istediginiz sey icin ugrasmak ama pesinden kosmamak, bunu nasil anlatirim bilmiyorum ama, yani hayatta para kazanmak icinde ugrasilir ama asil olan mutluluk olursa kazanilacak para cok olmasa dahi yinede mutluluk getirir.
__________________
Bogulanlar suya düsenler degil, sudan cikamayanlardir. Mevlana...
schizophren84 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla