Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2011, 10:32 AM   #608 (permalink)
umut73
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 53
Tesekkür: 1
46 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
umut73 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

allah kelimesini kullanmak siteyi dini yöne çekmez arkadaşlar bence bizlerin ilk önce bir kaç yıldır beynimize yerleştirilen bu suçluluk duygusundan kurtulmamız lazım yaradanın adını kullanmak nasıl bir kısıtlama kabul eder. nedense bu bizim ülkemizde olan bir yargılama!?

lady di'nin oğlunun düğün törenini izlediniz mi? hangi sözde aydın kilisede evlenme töreni yapmak ilahi söylemek yobazlıktır gericiliktir dedi?

bu site için gerçekten olumlu şeyler düşünüyorum ama kendi adıma kısıtlama istemiyorum nasıl ki bir üye taoculukla ilgili bazı kavramlardan bahsedebiliyorsa ben de islamiyetle ilgili gerçeklerden bahsedebilmeliyim. napıcaz haktan bahsetmek varken batıla geri dönüş mü yapacağız.

dün gece erken uyanmayı dinledim ve çok şükür bayağı bir erken uyandım yarın sabah neler olacak bakacağız. faydasını görebileceğimiz bir yöntem yani hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. sanırım burda olanlar merak değil ihtiyaç yüzünden burdalar ben buraya ihtiyaç duyuyorum ve faydalı olacağına inanmak inançlarımı zedelemeden bu işe devam etmek istiyorum. amin.....
umut73 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla