Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2011, 07:25 PM   #4 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Kafam karıştı yardım lütfen..

Alıntı:
edaiphigenia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de cevabınıza teşekkür ederim:)) İçim rahatladı.:)) 1 aydır dinliyorum her gece mutlaka. Ama maksimum 8-10 saat dinlenmeli kısmını kaçırmışım daha fazla dinledim.Umarım zararı olmaz. Belki de etkileri çok net görememiş olmamın sebebi budur.

Hmm bir de 21 gün kuralını okurken alışkanlık değiştirmek için de yapılabilir mi yapılamıyorsa ne yapılabilir diye sormuştum bunun da yanıtını almış oldum

Çok teşekkürler
8-10 saat dinlenmesi de bir zorunluluk değildir. Bazı üyelerimiz çok heyecanlı oluyor ve çok çabuk etki görmek istiyorlar. O nedenle günde en fazla 8-10 saat dinlemelerinde sakınca olmadığını söylüyoruz. Bazen abartıp 18 saat dinleyen de olabiliyor. Ancak burada dikkat edilmesi gereken şey bilinçaltına aldığı telkinleri işlemesi için de bir o kadar zaman tanımak. Hayatımızın her noktasında denge önemlidir. Burada da dengeli olmamız gerekiyor. O nedenle 8-10 saat yeterli.

Her gün dinleme zorunluluğu da yok. Vakti olmayan, bir şekilde o kadar zaman ayıramayan ya da her gün dinleme imkanı olmayan insanlar faydalanamaz o zaman. Kaldı ki dünyanın bin bir türlü hali var. Dinleyip ara verdiğinizde dinledikleriniz boşa gitmiyor sonuçta. Öbür mantıkla baktığımız zaman dinle 15 gün sonra bir gün dinleyeme noluyo tekrar baştan başla dinlemeye. Öneride mantıktan eser yok. :)
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla