Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2011, 10:20 PM   #3 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: sorularım cevapsız bırakılıyor

Ben bu tür ifadeleri çok yakışıksız buluyorum. Çok net söylüyorum. Kimsenin emir eri değiliz. Böyle tavırları saygısızlık olarak görüyorum. İnsanlara emri vakide bulunulmasının hiç hoş olmadığını düşünüyorum. Sorulara yanıt vermek için değil sadece, herhangi bir konuya yorum yapılmasını isteyip durmayı da saçma buluyorum ve sırf bu nedenle görüpte yanıtlamadığım da çok soru ve konu var.

Mesaj yazmak bir tercihtir. Bir zorunluluk gibi yüklemeye çalışmasın kimse. Bu bizim için de diğer tüm üyeler içinde geçerlidir.

Sorulara gelince genellikle sorulan sorular ya bin kere sorulup yanıtlanmıştır ve artık herkese tek tek yanıt vermek saçma bir hale gelmiştir. - Rehber bölümünü incelemeden soru sormayın diye bölüm var.- Bunun yanı sıra kişilerin görmemiş olma ihtimali vardır. Kimse oturup ayy bir daha soru sorar dur bekliyim de yanıtlıyım diye kimsenin keyfini beklemez. Ya da birisi bir konuya yanıt vermiyorsa konu hakkında bilgisi yok demektir.

Durum ne'den ibaret olursa olsun gerek Atakan beyin, gerek Abdullah beyin, gerekse Özlem hanımın telefon numaraları forumda açıktır ve birçok başlıkta bulabilirsiniz. O kadar çok soru sormak ve hemen yanıt almak istiyorsanız arayarak da bilgi alabilirsiniz.

Armut piş ağzıma düş mantığıyla hareket ederek cinlik yapıp yeni üyelikler almaya harcayacağınız vakti forumu incelemek ve sorularınızın yanıtlarını uygun bölümlerde aramak için harcasaydınız daha yararlı olurdu.

Bu kadar basit!
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline