Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2011, 04:54 PM   #30 (permalink)
bluegirlx
Dolphin
 
bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 1,628
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Hayatımızda bolluk-bereket-zenginlik oluşturma... Benim yıldızlı gökyüzüm...

Sevgili Özlem hanım durumu çok güzel açıklamış..
olumlamalar bizim ve bütünün hayrına olmalı..hepimiz kendimiz için istediğimizi tüm ihtiyacı olanlar içinde istemeleyiz..

Telekult Kardesligi grubu altında sitede çok çalışma yapıldı yapılabilirde..hayatım değişti msn grubu var kimse ilgilenmesede:()orada gerekli paylaşımlar yapılabilir. ve sonuca ulaşabilinir..
ben yazarak yapılan çalışmaların geri dönüşünün çok olduğunu düşünüyorum.hepimiz parayla ilişkilerimizi sınırlayan düşüncelerimizi bulup bunun karşılığında olumlamalar oluşturup yazmamızı tavsiye ediyorum..(klavleyle değil,Kalemle..)bunları oluştururken birbirimizden yardım almak için hepinizi msn gruba davet ediyorum.


group1159186@groupsim.com
__________________
Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla