Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2011, 01:27 AM   #159 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: İçindeki Devi Uyandır Kitabından Alıntılar



KENDİNİZİ BAŞARIYA PROGRAMLAYIN

Elinizde size ilham veren amaçlar hazır olduğuna göre, onları sinir sisteminizin içinde gerçek olarak hissedecek biçimde güçlendirmeniz gerekmektedir. O su geçirmez güveni nasıl geliştirirsiniz? İlk önce sizi nelerin engelleyebileceğini daha baştan düşünüp, o engelleri yolunuzun üzerinden kaldırın.

Yola koyulduktan sonra onlarla uğrayacağınız yerde, butemizleme işini şimdi yapın. Ardından, sizi daha yüksek bir standarda bağlı tutacağını bildiğiniz insanlara bu kararınızı söyleyin. Sürekli provalar yaparak nöral otoyollarınızı takviye edin, provaları büyük bir duygu yoğunluğuyla tekrarlayın. Amaçlarınızı capcanlı biçimde tekrar tekrar hayalinizde canlandırın. Görsel, işitsel ve kinestetik unsurları kullanıp onları gerçek haline getirin.

NİHAİ DERS


Bu bölümden alabileceğiniz en önemli ders, dürtü dolu bir geleceğin dinamik bir büyüme duygusu yarattığıdır. Bu olmayınca bizler ancak yarı yarıya yaşıyor sayılırız. Dürtü dolu bir gelecek, hayatımızda bir aksesuar değildir. Bir gerekliliktir. Yalnız başarmamızı değil, aynı zamanda derin bir sevinç duymamızı, katkıda bulunmamızı, hayatın kendisi demek olan büyümeye ulaşmamızı da sağlar.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla