Konu: MİNNETTARIM
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2011, 11:07 AM   #3 (permalink)
minnettar
Yüzbaşı

Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
minnettar is on a distinguished road
Standart Cevap: MİNNETTARIM

Alıntı:
house Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili minnettar yazdıklarından anladığım kadarıyla sen çok fazla panik durumundasın şu an sana akışa ve düzene güvenmeni öneriyorum, ve şüpheye yer vermeksizin kuvvetli bir inanca sahip olmanı hatırlarsan boy uzatma forumunda arkadaşımın hikaayesini paylaşmıştım tam bir inanç hikayesi onu hatırla ve motive ol lütfen...Ve unutma hayatta hiç bişey için asla ve asla geç değildir...Bence şöyle güzel bir meditasyon yap gevşe rahatla ve koca bir geceni hedeflerine ayır, onlarlaa ilgili olumsuz ve olumlu düşüncelerini yaz sonra seni en çok heyecanlandıran ve hayatına anlam katan ile çalışmaya başla, eft yapmanıda öneririm,biliyorum çok zor ama isteklerinin sana geleceğinden emin olursan zaten her istek düşünceye girdiği an gerçek oluyor bunu deneyimlediğim için sölüyorum bide ben bi konu açtım Haddini bilmezin annesinin nikahı nerde kıyıldı diye orada güzel tavsiyelerle dolu alıntılar var bi göz at istersen...Sevgili Minnettar sakın pes etme ve umutsuzluğa kapılma ben öyle şeyler yaşadımki anltsam ağzın açık kalır genede yılmadım ayaktayım sende güçlü bir insansın zaten zayıf olsan kişisel gelşim yapmaaya cesaretin olmazdı ben sana güveniyorum sevgiler başarılar diler.
House, sevgili değerli insan.... Senin varlığının bu forumdaki herkez için çok güzel bir şans olduğunu düşünüyorum gerçekten.... Ben senin bütün yazışmalarını istinasız okuyorum ve inan her defasında yeni birşeylerle donanıyorum, bunun bedeli yok yani insanlara donanımından birşeyler verebilmen çok büyük bir değer.... Mirzakarim' in kitabını senin paylaşımından sonra alıp okudum ve hatta eğitim seminerlerine katılmak da istedim fakat geç kalmışım başlamış , fakat mutlaka bu deneyimi birzt yaşamak için gideceğim sanırım eylül ekim ayı gibi tekrar olacakmış.... Ben kitapta anlatılan ruh hallerine girebilecek kadar heyecanlanamıyorum v.b. bütün ihtiyacım bu ama en önemlisi de bu biliyorum..Aslında as sorunum hayatımda bir düzen oluşturamamak yani tam birşeyler yapmaya karar veriyorum mutlaka başka birşeyler çıkıyor ve düzenim bozuluyor, konumla çalışmalarımla ilgili derinleşemiyorum falan ve tabiii konsantrasyonumda alt üst oluyor... şimdi başlayacağım istiyorum ama içimde gene birşey çıkacak ve yarım kalacak diye korkularımı yenemiyorum... Ama zaman geçiyor ve ben panikliyorum ister istemeden... bunu nasıl aşacağım bilemedim ama genede tekrar başlayacağım... Yazını dikkatle okudum ve çok değerli buldum herzaman ki gibi.... uygulayacağım ve desteğin içinde çok teşekkür ederim.... çok değerliydi benim için teşekkürler... umarım tekrar ortak hislerde buluşuruz..... Sevgiyle kal....
minnettar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla