Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Bugün çok tuhaf bir şey oldu, daha doğrusu 2 gündür eskisi kadar mızmız hemen pes eden umutsuzluğa kapılıp ağlayan biri olmadığımı anladım artık öyle biri değilim ve durumdan çok mutluyum üstelik itiraf edeyim öyle düzenli bir çalışma da yapmıyorum ne zamandır :P sadece meditasyon yapıp enerji topluyorum ve her sabah her gece edindiğim deftere hedeflerimle ilgili olumlamalar yazıyorum ayrıca lucid rüyalarım sayesinde topluyorum bu yüksek enerjiyi buaralar çok gördüm ve her gördüğümde bilinçaltıma telkin verdim veeeeeee pat diye girmiş bilinçaltıma sonuç olarak ekstra bir uygulama yapmama gerek kalmadı yupppi çok mutluyum ben doğru dürüst çalışma yapmadan böyleysem bide düzenli çalışsam demekki bomba gibi olacam bazı sabahlar eftde de çok önemli bir nokta olan iman tahtama vurup 21 kez ben kendimi seviyorum onaylıyorum ve affediyorum diye uyanıyorum bunu her güne çıkarmam lazım her sabah yapmalıyım ve şu aralar deli gibi tüm gereksinimlerimi içeren bir olumlama arıyorum kendime çünkü önemli olan tek bir cümlede toplamak yoksa çok uzun olunca daikkat toplamak çok güçleşiyor...Herneyse House çooooooooook mutlu başkalaşım sürecine çoktan girmiş demekki....daha şimdiden bu kadar iyi hissettiğine göreeeeeeee :)))))))))) |