Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-04-2011, 03:07 PM   #29 (permalink)
sumerolog
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2011
Mesajlar: 32
Tesekkür: 57
32 Mesajinıza toplam 72 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sumerolog is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bilinçaltımdaki pislikleri nasıl temizleyebilirim?

Alıntı:
sevgisevgi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bilinçaltında olupta hayatını etkileyen hatırlayamadığın olayları kendi başına bulman kolay bir şey değil,hatırladıkların oldu diyelim bunların olumsuz etkilerini olumluya dönüştürmen gerekir,yoksa hatırladıkların seni hala ,öfkelendiriyor,nefret sürüyorsa bir anlamı olmaz.ayrıca regresyon(geçmiş yaşam terapisi)un mantığında 'sorunlarınızın kökeni geçmişinizde gizlidir.' Yani sadece bu hayattaki geçmişimiz değil daha önceki hayatlarımızdan yaşadıklarımız da bilinçaltımızla bu hayatımıza taşınıyor.bugünkü korkularının sebebi diyelimki 300 yıl önceki hayatında yaşadıkların olabilir.bunlar uzmanının bulup çıkaracağı şeyler.ben epeyce araştırdım,bu konuda regresyonda karar kıldım.eğer maddi imkanın varsa vakit kaybetmeye,kendi kendine debelenmeye gerek yok.ortalama 5-6 seansla yaşadıklarının sebebine,kaynağına gidersin,beraberinde bilinçaltını bunlardan temizlersin.
bu yöntemi hem hatırlayamadıklarını hatırlamak istediğin için hem de bilinçaltını temizlemek isstediğin için öneriyorum.

Bunun dışında olumsuz duygulardan,inançlardan,alışkanlıklardan kurtulmak için EFT,Sedona,TAT yöntemlerini öğrenip kendi kendine uygulayabilirsin.
ben hatırladıklarımı zaten kendi kendime çözmeye çalışıyorum dediğiniz yöntemler ile de zaten bunlar desteklenir sorun yok, ama bilinçaltımda ki diğer hatırlayamadıklarım bana engel olduğunu düşünüyorum. Bana iyi bir uzman tavsiye edebilirmisiniz bu konuda baya bilgilisiniz.
sumerolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla