Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-04-2011, 12:15 AM   #2 (permalink)
bluegirlx
Dolphin
 
bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 1,628
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: ho-oponopono hakkında

bu konuda geniş bilgiyi zero limit adlı kitaptan indirebilirsin. buda bir çok internet sitesinde var..
ama işleyiş ve inannış herkeste farklı ..çünkü herkes kendine göre doğru yöntemi yapıyor ki doğrusuda bu..senin anlattığın olay için ben olsam imgeleme yapıp karşısında konuşuyormuş gibi uygulardım .ama temel prensip bozulmadan..yani 4 cümle ..
ben o söylediğin yöntemlerin hepsini yapıyorum. kendim için söylüyorum zaman zaman vücudumdan geçmişimden özür diliyorum.eşim için uyguluyorum.imgeleme yaparak..ve Allah için mutlaka uyguluyorum..bunların hepsini birden ne için kullanacaksam onun için uyguluyorum.sana garip gelmesin ..herkes kendine iyi geleni kendisi bulmak zorunda..sevgiler..



seni seviyorum..olduğu halimle tam olduğun gibi..
özür dilerim...zaman zaman seni kısıtlayıp amaca aykırı davrandığım zamanlar için ,egoma yenik düştüğüm ve senin dostum olduğunu unutup seni yargıladığım ve seni olmadığın biriymiş gibi yapmak istediğim zamanlar için.
lütfen beni affet..ve özgürleşelim.. özgürleşip hem kendimiz olup hem birbirimizin dostu olalım..
teşekkür ederim..hayatıma kattıkların ve bundan sonra katacakların için..

vs...
vs......
vs.........



bunlar bir dostum için düşündüklerim..genel cümleleler aynı zamanda..sadece örnek vermek için ayazdım aynısını yapmak zorunda değilsin..sen kendi sebeplerinle uygula ve özgürleş..sevgiler..
__________________
Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla