Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2011, 12:45 PM   #17 (permalink)
papatyagibiyaşamak
Üsteğmen
 
papatyagibiyaşamak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2010
Mesajlar: 266
Tesekkür: 242
240 Mesajinıza toplam 719 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
papatyagibiyaşamak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Hoşlandığım birisini de çekebilirmiyim??

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok adaletli bir sebebi var..sırf biri sizi çok istiyor diye biriyle birlikte olmak istermiydiniz..ben istemezdim..o zaman birini istiyorsunuz diye sizinle birlikte olması adaletli olmaz..tabiki istediğiniz kişiyle birlikte olabilirsiniz..ama koşullar uygunsaa..birbiriniz için uygunsanız..evren bir bütün biz bütünün parçalarıyız..sevgiler..
Bluegirl selam ve sevgilerimle... :) Bende bu konuda sorunluyum galiba, bilmiyorum ama senin bu yazdıklaını görünce belkide benimkisi öyle bir durum dedim ama emin değilim.
Nasıl dersen, şu an hayatımda biri yok bir ilişkim yok ama sezgi ve hayallerimde hissediyorum sanki biri var ama bana ulaşması zor gibi, neden bilmiyorum ama sanki aramızda ince bir perde varmış gibi, bunu derinden hissediyorum; o kişinin kim olduğunu nerde olduğunu bilmeden... Neden böyle hissediyorum, dediğin gibi o kişi acaba bana uygun değil de ondan mı, kaderimde olmayacak kişi midir, bu hisleri bırakalı mıyım yoksa zorlamalı mıyım, lütfen bana yardım et. Tavsiyelerine çok ihtiyacım var, diğer arkadaşlarda yazabilirler...
papatyagibiyaşamak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla