Konu: ACMOS METODU
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-09-2008, 05:05 AM   #4 (permalink)
yakamoz
Yüzbaşı
 
yakamoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Bulunduğu yer: Eskişehir
Mesajlar: 583
Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to behold
Standart Ynt: ACMOS METODU


KUANTUM VE ACMOS METODU

Biyolojik maddelere fizik biliminin gözüyle baktığımızda ,insan, hayvan ve bitkilerin mikroskobik ve atomik alanda, hiç durmaksızın hareket eden temel parçacıklardan (patikullerden) ibaret olduğunu gözlemliyoruz. Bu parçacıklar kendi aralarında oldukları kadar çevreleri ile de sürekli bir etkileşim içindedirler.

İşte bu etkileşim sonucunda ,artık günümüzde bilimsel aletlerle ölçülebilen, elektromanyetik alanlar oluşmaktadır. Bu parçacıklar,ısığı oluşturan temel parçacık olan fotonlara benzer enerji paketçikleri (quantas) ortaya çıkarırlar.

Bugün fizikçiler ışığın, dalgalı ve zerrecikli çifte doğasını kabul ediyorlar. Böylece yayılan bir dalga, hareketinde kütle değil enerji taşır.

Kuantik tıp(enerji tıbbı veya titreşim tıbbı da denebilir) insanı en ince ,en derin boyutunda incelediği gibi çevresini de inceliyor; zira günümüz modern fizik kurallarına göre bu iki boyut birbirinden ayrılamaz: birinde yapılan değişiklikler derhal öbürünün üstünde etkisini gösteriyor Kuantum mekaniğinde (maddenin davranışını atom bazında değerlendirir) evren bölünemez ve dinamik bir bütün olarak varsayılır, ve bütünlük her nesnenin parçalarının davranışını (varlığını) belirler. Filozof Jean Guitton ‘ Mekanik kuantum, ruh ve madde arasında var olan bariz bir yakın ilişkinin altını çiziyor’ diye yazmıştır.

Kuantum mekaniğinin ortaya çıkardığı diğer bir olağanüstü olay, elektronların, zerrecikler gibi bağımsız hareket ettiği halde, beraber bir dalga gibi hareket etmesidir. (Young’un aralık deneyimi cf.)

Hücresel bilgilerde insan vücudunun içinde ve dışında elektro manyetik rezonanslar olarak yayılırlar ve yine rezonans yöntemi kullanılarak anlaşılabilirler. Böylece kişinin genel sağlığı veya organları hakkında değerli ve son derece belirgin bilgiler edilinebilir.

Kuantik tıp bütünsel bir tedavi mantığına sahiptir ve her bireyin iç yapısını, çevresiyle bir bütün olarak inceler ve uyumlu çözümler getirir. Kuantik fiziğin dikkat çekici prensipleri ACMOS METODU’nun (Analyse des Compatibilites des Matieres sur l’Organisme et leur Synergie) anamaddelerini oluşturur.

Vücuttaki ve çevredeki enerji dengesi Acmos geleneksel Çin tıbbı ile en son bilimsel buluşlar arasinda cok kesin ve tutarlı bir köprü kurar.

İnsan varlığını elektromanyetik resonanslar yoluyla kuşatan bilgileri, yani etrafımızda bulunan enerji alanını ölçerek ilerler.İnsan vücudunda kalıcı bir enerji dengesini yeniden kurmak için ilaç, beslenme ve çevreyle ilgilenir.

Böylece kuantik fizik kurallarını biolojiye uygulayarak, sağlık uzmanlarına yeni perspektifler açar.

Dünyadaki pek çok sayıdaki uzmanın ortak görüşü, Acmos metodunun önümüzdeki yüzyılın tıbbına bir ön haberci olduğu yolundadır.

Biyolojik maddelere fizik biliminin gözüyle baktığımızda ,insan, hayvan ve bitkilerin mikroskobik ve atomik alanda, hiç durmaksızın hareket eden temel parçacıklardan (patikullerden) ibaret olduğunu gözlemliyoruz.

Bu parçacıklar kendi aralarında oldukları kadar çevreleri ile de sürekli bir etkileşim içindedirler. İşte bu etkileşim sonucunda ,artık günümüzde bilimsel aletlerle ölçülebilen, elektromanyetik alanlar oluşmaktadır.

Bu parçacıklar,ısığı oluşturan temel parçacık olan fotonlara benzer enerji paketçikleri (quantas) ortaya çıkarırlar.

__________________
TANRIM, BANA DEĞİŞTİREBİLECEĞİM ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN CESARET,DEĞİŞTİREMİYECEKLERİMİ KABUL İÇİN SABIR VE İKİSİNİ BİRBİRİNDEN AYIRMAK İÇİNDE AKIL İHSAN EYLE...

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir
yakamoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla