Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-03-2011, 06:15 PM   #9 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Bilinçaltımdaki pislikleri nasıl temizleyebilirim?

Yanımıza hoşgeldiniz sumerolog.

Ben çok kuvvetli inanç kalıplarınız olduğunu ve bu yakındığınız olumsuzlukları temizlemeye direndiğinizi gözlemledim. Öncelikle işe affetme çalışmalarıyla başlamanızı öneririm. En başta kendinizi affedin. Ardından kızgın olduğunuz her şeyi, herkesi affedin ve serbest bırakın. Yaşadıklarınızı hiçbirimiz bilemeyiz elbette. Mesajlarınızda ailenizi suçlayıcı ögeler olduğunu görüyorum. Düşüncelerinizde haklısınızdır mutlaka. Ancak bu şekilde hareket etmek bizi sonuca götürmüyor maalesef. Sedona uygulaması da sizin için yararlı olacaktır.

Perpetuals sedona ile ilgili bazı eklemeler yapmıştı. Dilerseniz aşağıda linkini verdiğim bu konudan faydalanabilirsiniz. Abdullah bey de iyidir bu konuda.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ghlight=sedona

Ego güven güçlendirici ve suçluluk telkinlerinden de yararlanmanızı öneririm. Üyeliğinizin ardından mail adresinize gönderilmiş olması lazım. Kısa zamanda etki göreceğinize inanıyorum. Konuşmamdan şikayetçiydim bende. Çok da heyecanlı bir yapım vardı. İkisi de düzeldi.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla