Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-03-2011, 05:21 PM   #8 (permalink)
sumerolog
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2011
Mesajlar: 32
Tesekkür: 57
32 Mesajinıza toplam 72 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sumerolog is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bilinçaltımdaki pislikleri nasıl temizleyebilirim?

Alıntı:
CaSaNoVa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende kekeliyorum ve ben neden kekeliyorum neden diye hep soruyordum ama çözdüm sonunda geçmişimdeki yaşanmışlıklar buna sebebiyet.

biraz aile içi geçmişine göz at neler yaşamışın seni etkileyen şeyler unutamadıgın şeyler neler sorgula azcık bunları emin ol bir şeyler çıkaracaksın

ben böyle yaparak haftada 2.3 gün ağrıyan migrenimi çözdüm sorgulayarak ve şimdi hiç ağırmıyor diyebilirim ağırsa bile sebebini biliyorum daha dikkatli oluyorum.

Birde babanla aran nasıl?
Merhabalar.

Sevgili Casanova, Aile içi geçmişim çok karışık şu an 20 yaşındayım, Babamla konuşmuyorum ve artık ömür boyuncada konuşmayacağım, aynı evde yaşıyoruz ama o beni kaybetti. "O" benim yerime kendi ailesini (kardeşlerini) seçti. Bana buradan şimdi diğer arkadaşlarımda dahil babanla konuşman lazım, o senin yaratıcın, o seni yetiştirdi, büyüttü vs. demeyin. Sakın! o bana bir tutam sevgi vermedi. Ben bu sene üniversiteyi kazanıp evden bağımı zaten kopartacağım. Üniversiteyi bitirip, işe başlayınca kendi evime çekileceğim zaten. Yani ben üç dört sene kendimi eğiteceğim. Beynimi, bu saplantılarım anlayacağınız geçmişteki negatif olumsuz kayıtlardan kurtulmaya çalışacağım. Duru bir geçmişim yok anlayacağınız. Konuşmamdaki hızlılık arada bir olan heyacanlanma ve anlatım bozukluğu, anlatım bozukluğu da hızlı konuşmaktan kaynaklanıyordur galiba, bunun sebebi bilinçsiz bir aile.

Sevgiler.


Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hoş geldiniz dilerim sorununuz en kısa zamanda çözülür ve rahatlarsınız , gülekalın :)
Hoşbulduk. Umarım en kısa zamanda çözeceğim.

Sevgiler.
sumerolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla