Cevap: bu büyük nefretten kurtulmak istiyorum Üzgünüm Teoman'a ben de katılmıyorum, önemli olan zorluğu kolaylığı değil. Televizyon ve polis dediğin bellidir ülkemizde. Bugün gösterir yarın unutur. Kimse de dönüp bu insanları korumaz, allah korusun bu sene üçüncü sayfa haberlerini manşetlerden okumaya başladık artık zaten... Kimse kimse kışkırtmasın... (Teoman lafım sana değil, ülke içindeki genel duruma ithafen yazdım, baştan notumu da düşeyim:)) Bu ülkede bazı insanlar, -erkekler olarak genellemek istemiyorum çünkü korkunç kadınlar da gördüm-, gücünün yetebildiğine karşı durmanın kendini kanıtlamaya, kendini tatmin etmeye yeter olduğunu sanıp, kendi egolarını böyle tatmin ediyorlar maalesef. Küçük hesapların küçük insanları, onların aradıklarını bu dünyada da, öbür dünyada da bulacaklarına inanıyorum... İnancımı kaybetmiştim ama gördüğüm bazı şeyler beni yeniden inanmaya itti. Şiddete kalkışan birinin karşısında, çaresiz kabul eden başka biri varsa, her ne olursa olsun onu kabul ediyorsa, kimsenin yapabileceği bir şey yok bu ülkede maalesef. Sizi düşman görüp ona bile dönebilir, örnekleri var maalesef tarihimizde. Ewet House annen belki senin için kalıyor, belki de kendisi öyle görüp öyle kabullenmek mecburiyetinde hissettiği için kalıyor. Orada olarak engelleyemiyorsun sanırım yaşanacakları... İçini de temizle... Okumaksa oku, çalışmaksa çalış... O ewden çıkacağın gün gelecek kardeşim. Bunlar hassas mevzular... Yaşadığını nedenini nasılsını kendin bilirsin... Ama ben profesyonel yardım almanız gerektiğini düşünüyorum hala.
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |