Konu: Kekemelik
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2011, 12:33 AM   #6 (permalink)
vittoria è nostra
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: Kekemelik

Alıntı:
pisimbat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben heycanlandığımda ve sinirlendiğimde kısa süreli olsada kekemelik yaşarım ,bu beni çok değil ama rahatsız ediyor bazen bu veya benzeri yada farklı şekilde kekemelik yaşayanlar varmı yada kekememisiniz,bu konuda yaşadıklarımız etrafımızda şahit olduklarımız ,paylaşmanız dileğimle.
sevgiler

merhaba pisimbat benim kardeşimde aynı sorunu yaşıyor şuan. onun kekemeliğinin başlangıç nedeni komşumuzun havale geçiren küçük oğlunu görmesi bundan çok etkilendı o an tutuklu kaldı konuşamadı ve sonrada kekeleme başladı. ailemde bunu çok geç farketti o anda havale geçiren çocugu hastaneye yetiştirmeye çalıştılar. kardeşimin durumunu olay anında farkedemedıler. epey geçti bir 10-13 sene olmuştur heralde. şuan 25 yaşında. eskiden daha fazla idi kekelemesi ancak şuan sadece seninde izah ettiğin gibi sinirlendıgınde kekeliyor ve benım izlenımın yıne heyecanlandıgı zamanlardada yaşıyor bunu mesala çok izlemişimdir telefonla konuşurken bir arkadaşı arasın gayet rahat konuşur. ama bir müşterisi patronu hocası yada yabancı biri arasın kekelemeye başlıyor. sosyal aktıvıtesı çok olan bri. insanlarla iletişimi benden bile kuvvetlidir.ancak şuarada oluşan kekemeliği çözrsek çok daha iyi olucak. mesajı 2007 yazmışsın. halledebildinmi bu sorununu. neler yaptın. neler tavsıye edersin. paylaşırsan sevinirim. kendımce bende sitede araştırdım. dil egzersızlerı vs. tekerlemeler. diyafram nefesi bunları öneriyorum şimdi ona. ikna edebilirsem telkinlerede başlamasını istiyorum. teşekkürler şimdiden. sevgi ve ışıkla olasın herdaim.
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla