Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-09-2008, 05:52 PM   #8 (permalink)
selinarosa
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 94
Tesekkür: 24
67 Mesajinıza toplam 232 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
selinarosa is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Tüm Tanıdıklarınızın Gerçek Aura Renklerini Anlayın

Yo hayır hiç yorulmadım hatta büyük zevk alıyorum. Daha pratik olmamı bekliyordun afedersin; aslında sadece senin özel yanlarını öğrenerek seninle bağlantı kurmaya çalışıyorum. Yani tüm bunlar aslında sadece o bağlantıyı kurabilmek için. Zamanın ve mekanın ötesinde seni hissedebilecek bağlantı bana gereken şeydi.
Bu arada aslında mor renginin -açıklanan özelliklerinden- en çok uyanı-uymayanı kasdetmiştim ama hiç sorun değil ben istediğim bağlantıya ulaştım.
Kendi grubun içinde oldukça ender rastlanan bir kombinasyonu taşıyorsun. (zihinsel-ruhsal) Ruhsal olarak öğrendiğin pek çok şeyin bir tekrarı-üzerinden geçişi olarak yaşarken bir yandan da denge kelimesinin gerçek anlamını daha da derinden keşfederek yaşamdan keyif alma ve bir yandan da ruhsal olarak öğrencin sayılabilecek insanlarla ruhunu paylaşma ve bu esnada onlardan da önceden bildiklerini unutmamak için dersler alma gibi özel bir amacın var. Bu amaç bilinçli-bilinçsiz bir şekilde bile olsan zaten seni bulmuş, ben bunu burada fazlasıyla uyguladığına inanıyorum. Sonuç: yeşilin denge, manevi zenginlik, öğrenerek gelişme deneyimlerinin yanı sıra morun gözden geçirme, rehberlik etme, kendini en derinden bilme deneyimleri ayrıca belli miktarda mavinin ruhsal dünya ile gerçek dünya arasında köprü oluşturma görevine sahip bir ruh. Aslında görev denemez, zevkle yapacağı, yapmaktan memnun olacağı hizmet...Yeşil mor ile bulunduğunda morun çocuksuluğunun ve dengesizliğinin altındaki büyük bilgelik ve olgunluğu çok daha rahatça açığa çıkarmasını sağlayan tam bir denge rengidir. Bu zihinsel ve ruhsal renklerin birleşimi kişiye dünyaya büyük hizmetler yapabilme şansı verir. Çünkü ruhsal renklerin bir ifade yoluna ihtiyaçları vardır ve bunu zihinsel bir renk ile birleşerek çok rahatlıkla yapabilirler; ruhsallığın özü olan bilgeliği kelimelerle, sözlerle, yazılarla kusursuzca ifade edebilirler. Meslek yaşamlarında da bunu bilerek, buna göre çekilimler yaşarlar. Genel yapı: daha çok dişil renkler baskındır, ancak bu dişil renkler eşit oranlarda eril renklerin karışımı ile oluşmuş olan dişil renkler olduğundan büyük oranda gizli bir erillik de vardır. Bu durum genellikle eril özelliklerin dişil bir şekilde dışa vurumu ile dengelenir.
selinarosa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla