Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2011, 12:17 AM   #4 (permalink)
Neptün
Moderator
 
Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 1,110
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: ilişkilerde veya evlilikte en büyük rol

Alıntı:
bussraster Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ah cliviaff ahh senle bi anlaşamadık :) eklicektim konuyu açarken feminist algılanmasın diye ama vazgeçtim. keşke vazgeçmeseydim. ilişki içinde erkek kadın kıyaslamasına karşı çıktın ( ki bence tartışmaya gayet açık bi konu. heleki günümüzde ve günümüz toplumunda). duygu-mantık kıyaslamasına yorum yapsaydın bari. evliliğimde değişik bir süreçten geçiyorumda sizlere bu yüzden danışmak istedim bu konuyu.
:) Hayır aslında daha fazla anlattığımızda anlaşıyoruz.

Hala erkek-kadın kıyaslamasına karşıyım. Bunun cinsiyetle bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Erkek üstüne düşeni, kadın üstüne düşeni yaparsa zaten uyumlu bir ilişki olur. Yaşanmışlıklar belki senin dediğin olabilir. Yani mesela senin ilişkinde sen daha çok şey yapmışsındır. Eşin sorumsuzdur. O zaman olabilir. Ama onun sorumsuz olması erkek olduğundan ya da senin çok özveride bulunman kadın olmandan kaynaklanmıyor. Demek istediğimi anlatabildim mi?

Duygu ve mantık kıyaslaması da aynı şekilde. İkisi birbirini tamamlar/tamamlamak zorunda. Duygularıyla hareket eden bir kadın bile bir yerde mantığını kullanıyor, kullanmıyor mu?
__________________
Kendimi seviyor ve onaylıyorum.
Neptün isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla