Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-09-2008, 11:58 AM   #49 (permalink)
kaafinur
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 151
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kaafinur is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bu da benim günlüğüm olsun

Selam
Çok yorgun ama mutlu bir şekilde uyandım bugün. Dün eşimin işyeri arkadaşlarına yöremize özel bir yemek hazırladım. İnşallah beğenmişlerdir. Tempoyu hiç düşürmeden hızla işlerimi yapıyorum ama biraz soluk almak için oturdum bilgisayar başına. Oğlumu göndereyim okula sırada ütü yemek var. Biz kadınların işi hiç bitmiyor.
Dün iftar sonrası gezdik biraz oğluşuma bayram kıyafetine baktık ama hamam kele yaradı. D&R 'a uğradık ve Mürüvvet MURAT'ın eft kitabını aldım daha hiç okuyamadım ama çocukların da EFT yapabileceğini yazan bir bölüm gözüme çarptı. Açıkçası sevindim sadece benim değil oğlumun da işine yarayacak bir kitap edindim. Aslında ne kadar şanslı olduğumu görmemek elde değil. Ben kendim için birşeyler yaparken oğlum da fayda görecek bu siteyi tam zamanında buldum. Siteyi bize sunan herkese teşekkürler, emeği geçen uğraşan herkese.
Tam lafımı bitirmişken Farid FARJAD'ın Taghtam Deh şarkısı başladı. Dinlediniz mi hiç? Dinlemediyseniz çok şey kaçırdınız diyebilirim. Eh artık kalkayım bana müsade. Mutlu günler hepinize
kaafinur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla