Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2011, 11:50 PM   #5 (permalink)
vittoria è nostra
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: SESİN VE MÜZİĞİN ETKİLERİ

güzel paylaşımlarınızdan dolayı çok teşekkürler. müziksiz yapamayız herhalde hiçbirimiz, nasıl bir etki alanına girdiğimizi bilmek önemli. uzun zamandır kontrbas denilen bir müzik aleti ile çalınan bir müzik dinliyorum çok hoşuma giderek. okadar çok dinliyorum artık beynıme nasıl bir etki edecegını düşünmeye başladım. dolayısı ile müzik aletlerinin yada bu müzik aletleri ile yapılan müziklerin isan özelliklede beynimiz üzerine etkisini arıyordum ki bizim sitemizdeki bu güzel yazınıza denk geldim. her ne kadar benım aradıgım bilgi olmasada gerçekten dikkat etmemiz gereken bilgiler oldugunu düşünüyorum. ben kontrbas aletini araştırırken birkaç naçizane paylaşım daha buldum. Sanat müziği aletleri ve terapi gibi.. onlarıda bu başlık altında paylaşmayı uygun gördüm.

buarada dinlediğim müzik linki:

YouTube - Sulic Hauser- Smooth Criminal

eğer kontrbas aleti yada bu tarz müziklerin beynımıze vede vücudumuza etkileri hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarımız varsa beni bilgilendirirlerse çok sevinicem:)

çünkü çok severek dinliyorum günde epeyce dinliyorum vede artık bünyeme ne gibi bir etki yaptıgını bilmek istiyorum.
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla