Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2011, 05:43 PM   #4 (permalink)
planner
Üsteğmen
 
planner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 464
Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
planner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really nice
Standart Cevap: Senin diline ne oldu?

Açıklamalarınız çok güzel sevgili yöneticilerim. Ben her yerde savunurum dili, bazen çokça takıldığım için bu konuya, sert tepkiler de alırım. Mühim değil. Bir şey eğer sizi duygusal olarak olumsuz yönde etkiliyorsa orada sorun vardır ve üzerinde çalışılması için duygular aracılığıyla sinyal veriyordur. Buna yürekten inanırım. Tepki verenleri bu konuya çekebilmek de bir şeydir.:)

Özellikle böyle bir site içinde, karşılıklı yardım için anlaşabilmenin çok önemli olduğu burada yazıma daha da dikkat edilmelidir. Kendimizi ifade edemiyorsak karşımızdaki kişi/kişilerden beklentimiz ne olabilir ki? Atıyorum, sürekli ağlayan biri geliyor, "hep ağlıyom moralim çk bozuk ltf bana yrd edin" şeklinde bir dil kullanırsa benim anladığım bu kişinin ağlamayı bile beceremediği olur. Bunlar ufak ama önemli detaylar. Burada insanlar birbirlerini yazdıkları aracılığıyla tanımaya çalışıyorlar ve bu yönde fikirler gelişiyor. Biraz daha özenelim, lütfen.
__________________
Bir garip yolcuyum hayat yolunda...
planner isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla